7 Ιουλ 2010

Βγήκε από το νοσοκομείο ο Δημήτρης Μητροπάνος

Βίντεο από τη συναυλία του στη Νέα Υόρκη (Radio City Music Hall ) στο τέλος.

Λίγες ώρες μετά την απόλυτα επιτυχημένη εμφάνισή του στο "Ράδιο Σίτυ" της Νέας Υόρκης, όπου ερμήνευσε τα...

σημαντικότερα τραγούδια της καριέρας του μπροστά σε 4.000 άτομα, ο Δημήτρης Μητροπάνος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρό πρόβλημα υγείας την Παρασκευή τα ξημερώματα. Ο δημοφιλής τραγουδιστής, στη διαδρομή προς το Κονέκτικατ-την επόμενη στάση της περιοδείας του στις ΗΠΑ, αισθάνθηκε αδιαθεσία και ανέβασε πυρετό. Οι οικείοι του, λόγω του ιστορικού του, γνωρίζουν ότι αυτό κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για άμεση εισαγωγή σε νοσοκομείο.
Ο Δημήτρης Μητροπάνος μεταφέρθηκε εσπευσμένα για εξετάσεις και οι γιατροί συνέστησαν την άμεση εισαγωγή του. Διέγνωσαν βακτηριακή λοίμωξη, μία πάθηση που για έναν υγιή άνθρωπο δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας, αλλά για έναν άνθρωπο με επιβαρημένη υγεία, όπως είναι ο τραγουδιστής, μπορεί να έχει απρόβλεπτες συνέπειες.
Όπως ενημέρωσαν οι θεράποντες ιατροί τους δικούς του ανθρώπους, λίγο ακόμη να καθυστερούσαν και η εξέλιξη θα ήταν ιδιαίτερα δυσάρεστη. Στον γνωστό τραγουδιστή χορηγείται ισχυρή ενδοφλέβια αντιβίωση προκειμένου να καταπολεμηθεί ο ιός.
Οι διοργανωτές των συναυλιών του στην ομογένεια ακύρωσαν ήδη τις προσεχείς εμφανίσεις του, καθώς ο καλλιτέχνης χρειάζεται φροντίδα, συνεχή ιατρική παρακολούθηση, ξεκούραση και ηρεμία.
Η νέα περιπέτεια υγείας του Δημήτρη Μητροπάνου έχει αναστατώσει τους ομογενείς στην Αμερική, που προσπαθούν με κάθε τρόπο να ενημερωθούν για την εξέλιξή της. Χαρακτηριστικά είναι τα μηνύματα αγάπης προς τον καλλιτέχνη σε site της Ν. Υόρκης.
"Λυπούμαστε που δεν θα σε ακούσουμε, αλλά προέχει η υγεία σου", "Προσευχόμαστε για σένα και μην ξεχνάς ότι μας χρωστάς μία συναυλία" είναι μερικά από τα μηνύματα. Ανθοδέσμες έχουν γεμίσει και τον διάδρομο έξω το δωμάτιο του νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται.
Τον τελευταίο χρόνο ο Δημήτρης Μητροπάνος έχει ταλαιπωρηθεί ιδιαίτερα με την υγεία του. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει νοσηλευτεί σε νοσοκομεία των Αθηνών, με τελευταία, πριν από περίπου τρεις μήνες πάλι με υψηλό πυρετό. Και εκείνη τη φορά οι γιατροί τού είχαν συστήσει ξεκούραση και ηρεμία.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο δημοφιλής τραγουδιστής πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, αλλά το πιο πιθανό είναι ότι θα επιστρέψει άμεσα στην Ελλάδα για ξεκούραση.
http://www.agelioforos.gr/default.asp?pid=7&ct=63&artid=49691



 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη