15 Ιουλ 2010

Jennifer Lopez- Κατεχόμενα EXCLUSIVE VIDEO

Να δείτε που σε λίγο στα κατεχόμενα θα συμβάλουν και στην επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα! Σε "αντίγραφο" -ο θεός να το κάνει- του Παρθενώνα - ξενοδοχείο θα γινόταν η γιορτή του αττίλα με την τζένιφερ λόπεζ! Ευχαριστούμε τον κ. Ντινόπουλο για το video που μας έστειλε και από το TaXalia να τονίσουμε ότι μας λείπουν τέτοια ρεπορτάζ. Φλομόσαμε στα "δημοκρατικά" και "οικολογικά-πράσινα" ρεπορτάζ (χωρίς περιεχόμενο πολλές φορές!)

Στο video του Αργύρη Ντινόπουλου θα δείτε την τουριστική κακογουστιά του κατοχικού καθεστώτος στην Κύπρο , την απίστευτη καταστροφή του φυσικού περιβάλλοντος, αλλά και την βεβήλωση των ορθόδοξων μνημείων.
Σε ξενοδοχεία κτισμένα πάνω σε καταπατημένες ελληνικές περιουσίες προσκαλούνται η Jennifer Lopez και άλλοι διεθνείς σταρ.
Καθώς πλησιάζει η 36η μαύρη επέτειος της εισβολής ,το νέο όπλο του Αττίλα είναι η ιδιότυπη τουριστική προπαγάνδα και το ξεπούλημα – σε χαμηλές τιμές- των ελληνικών περιουσιών.
Οι καλλίτεροι πελάτες είναι άγγλοι και γερμανοί που αποκτούν – σε χαμηλές τιμές- παραθαλάσσιες βίλλες με γήπεδα γκόλφ στην κατεχόμενη Κύπρο.
Εκεί που το 1974 εισέβαλαν τούρκοι στρατιώτες, σήμερα απολαμβάνουν τις διακοπές τους άγγλοι και γερμανοί τουρίστες.
Δείτε το video

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη