14 Ιουλ 2010

Τι συμβαίνει στην TV Θεσσαλονίκη;

Η μη τακτική καταβολή της μισθοδοσίας του προσωπικού του την τελευταία εργάσιμη μέρα του κάθε μήνα και η προσφιλής σε πολλούς Περιφερειακούς ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς μέθοδος πληρωμής του, όποτε θυμάμαι, «πάρε ένα μικροποσό έναντι και βλέπουμε», οδήγησαν τον σταθμό στο να χρωστάει σήμερα πάνω από τριάντα χιλιάδες ευρό (30.000€) σε εργαζόμενους του.
Αποτέλεσμα είναι, αυτή τη στιγμή, δύο εργαζόμενοί του να προβούν σε επίσχεση εργασίας και άλλοι τέσσερις να καταφύγουν στο ΣΕΠΕ. Ταυτόχρονα τρέχουν και οι οικονομικές υποχρεώσεις του σταθμού που είχε δημιουργήσει προς άλλους εργαζόμενούς του η προηγούμενη ιδιοκτησία του.

Στην συνάντηση που είχε πριν λίγο καιρό η Διοίκηση της Ένωσης με τους ιδιοκτήτες του σταθμού, έλαβε την υπόσχεση ότι το θέμα θα λυθεί την επόμενη μέρα με ισόποσες επιταγές τρίτων που θα ανήκουν στο ευρύτερο δημόσιο τομέα.

Δυστυχώς όμως, όπως μας καταγγέλλεται, ο κ. Κώστας Ζήτρος, ενας εκ των ιδιοκτητών του, αρνείται να τηρήσει την συμφωνία, και έτσι τα χρωστούμενα γίνονται όλοένα και περισσότερα.

Εμείς προειδοποιούμε ότι αν δεν εξοφληθούν άμεσα οι συνάδελφοί μας θα προβούμε σε όλες τις νόμιμες ενέργειες, ακόμα και απεργιακές κινητοποιήσεις αν χρειαστεί, προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα,

Καλούμε όλους τους τεχνικούς είτε είναι μέλη μας είτε όχι σε να βρίσκονται σε ετοιμότητα.

Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΤΙΤΒΕ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη