10 Αυγ 2010

Οι αναγνώστες του ΤαΧάλια κάνουν ρεπορτάζ!

Ανταπόκριση για "taxalia", Στάθης Δ. Παπαδόπουλος ( 10 / 08 / 2010 )

Η μοναδική Άντζελα Δημητρίου (κατά κόσμον: Αγγελική Κιουρτσάκη) έδωσε ρέστα στο CELEBRITY. H lady του ελληνικού τραγουδιού, εμφανίστηκε χτές το ξημέρωμα στο CLUB Θέρος CELEBRITY στους Γαλατάδες (στο 10ο χλμ Γιαννιτσών-Εδέσσης), χαρίζοντας μια υπέροχη βραδιά στους παρευρισκομένους που κατέκλησαν ασφυκτικά το CLUB, ερμηνεύοντας παλίες και νέες επιτυχίες και ανεβάζωντας το κέφι στα ύψη.
Εμφανίστηκε στη πίστα με ένα αργυρογκρί κομψό μίνι φόρεμα με κρόσια, που τόνιζε το ωραίο και καλλίγραμο σώμα της ( ...να μην ξεχνάμε ότι στις 18 Αυγούστου κλείνει τα 56 της...) και με αέρα εικοσάρας, επιδεικνύοντας μάλιστα και τις καταπληκτικές της ικανότητες στον χoρό.

Οι οικοδεσπότες και ιδιοκτήτες του CLUB αδερφοί Γαλαντάρη, ήτανε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι από την εμφάνιση της καλλιτέχνιδος και όπως μας δήλωσε ο ηλικιακά μεγαλύτερος κ. Δημήτρης Γαλαντάρης: «Η Άντζελα επιβεβαίωσε με την σημερινή της εμφάνιση εδώ στο CELEBRITY ότι δίκαια κατέχει τον τίτλο της „lady“ του ελληνικού τραγουδιού».

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι οι κυρίες που παραυρέθηκαν στο εν λόγω CLUB, ήταν αφενός μεν αριθμητικά πολύ περισσότερες απ΄ότι οι άνδρες παρευρισκόμενοι και αφετέρου δε ότι πολλές από αυτές θα διέπρεπαν άνετα σε οποιοδήποτε διαγωνισμό ομορφιάς.

Για την δική σας καλύτερη ενημέρωση, εξασφαλίσαμε και πήραμε σε αποκλειστικότητα μια μίνι-συνέντευξη απο την καλλιτέχνιδα,την οποία μπορείτε να παρακαλουθήσετε στο παρακάτω βίντεο:



Σχόλιο TaXalia: Τουλάχιστον ο φίλος αναγνώστης μας, το γουστάρει αυτό που κάνει και μπράβο του από εμάς!
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη