18 Σεπ 2010

Τι έγινε με την Ελένη Σκόπη και το Athens International Radio 104.4;

Ο ΑΙR 104.4 FM ο ξενόγλωσσος ραδιοφωνικός σταθμός του Δήμου Αθηναίων υπό εξόντωση;

Μάθαμε (μακάρι να μην ισχύει...) ότι χθες, οι εισαγγελικές αρχές , «σφράγισαν» τις εγκαταστάσεις μετάδοσης του ξενόγλωσσου προγράμματος του "Αθήνα 984", Athens International Radio 104.4 FM!

Ο ΑΙR 104.4 FM έχει χαρακτηριστεί παγκόσμιο πρότυπο, αφού μεταδίδει από το 2004 ειδησεογραφικά και ψυχαγωγικά προγράμματα σε 16 γλώσσες, ενώ έχει συμφωνίες συνεργασίας αναμετάδοσης προγράμματος με τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά δίκτυα του κόσμου (BBC World Service, Radio France Internationale, Deutsche Welle, China Radio International).

Επειδή δεν είμαστε σε θέση να ξέρουμε τα ακριβή αίτια αυτής της ενέργειας, ας θυμηθούμε μία από τις συνεντεύξεις της κυρίας Ελένης Σκόπη (Helen Skopi) η οποία πλέον αντιμετωπίζει… εργασιακό πρόβλημα. Μήπως αυτή η συνέντευξη ενόχλησε; Μήπως τελικά άλλοι οι λόγοι αυτής της αιφνιδιαστικής «εφαρμογής» του νόμου από τις εισαγγελικές αρχές; Ελπίζουμε πως όχι!

Δείτε ξανά την συνέντευξη που πήρε η κυρία Σκόπη από τον Μπομπ Τσαπμαν ο οποίος επιμένει ότι η καλύτερη λύση για μας είναι η επιστροφή μας στη δραχμή…. Αλλά και «προβλέπει» αντίδραση του Ελληνικού λαού…
(και δείτε εδώ>> το προσωπικό της μπλογκ)

Ο AIR συνεχίζει κανονικά την εκπομπή του 24ωρου προγράμματός του διαδικτυακά. (ευτυχώς που υπάρχει και το internet)

Θα σας κρατάμε ενήμερους για το θέμα.
Οι αναγνώστες του taxalia αλλά και όλοι αυτοί που διαφωνούν με την ενέργεια αυτή μπορούν να εκφράσουν αυτήν τους την διαφωνία και να στηρίξουν τον ΑΙR 104.4 FM εδώ>> http://www.petitionspot.com/petitions/air1044fm/
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη