29 Σεπ 2010

Τα "τσούγκρισαν" άσχημα Μπουτάρης και Ευθυμιάδης

Την απόφασή του να μην συνεχίσει στην κούρσα της διεκδίκησης για το Δήμο Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Νίκος Ευθυμιάδης.
Σημείωσε ότι υπήρξε συζήτηση για να βρεθεί κοινός τόπος μεταξύ του ιδίου και της «Πρωτοβουλίας για τη Θεσσαλονίκη» γεγονός που...
δεν στάθηκε δυνατό καθώς όπως είπε ο Γιάννης Μπουτάρης δε του απηύθυνε πρόταση συνεργασίας. Ξεκαθάρισε ότι η κίνησή του θα παραμείνει ενεργή και ενδεχόμενα να διεκδικήσει εκ νέου το Δήμο Θεσσαλονίκης στις επόμενες εκλογές. Πρόσθεσε ότι δεν πρόκειται να στηρίξει κανέναν από τους υποψηφίους Δημάρχους.
Χθες, πάντως, άλλος ένας υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, έκανε την εμφάνισή του. Ο δικηγόρος Ζήσης Κλεισάρης, επικεφαλής της παράταξης "Θεσσαλονίκη της Ανατροπής Κυβέρνησης, Ε.Ε., Δ.Ν.Τ., Καλλικράτη", που όπως φαίνεται από τον τίτλο της παράταξής του έχει μεγάλες βλέψεις. Στη συνέντευξη που παραχώρησε, τόνισε πως η κίνησή του απευθύνεται σε όλους όσους πιστεύουν και βρέθηκαν στους απεργιακούς αγώνες ενάντια στην κυβέρνηση κι όσους θέλουν να υπερασπιστούν τη δημόσια παιδεία, υγεία και την υπεράσπιση των ελεύθερων χώρων στην πόλη και των οικονομικών μεταναστών.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη