29 Σεπ 2010

Ψωμιάδης:"Εγώ δεν ξύπνησα ένα πρωί και θυμήθηκα τα προβλήματα της Περιφέρειας"

Στο Δημοτικό Θεατράκι Χιλής στην Καλαμαριά θα μιλήσει απόψε, στις 7.30 το απόγευμα, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης, συνοδευόμενος από τον
υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Απόστολο Τζιτζικώστα και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους.

Στην ομιλία του ο κ. Ψωμιάδης θα τονίσει πως δεν είναι «τουρίστας» στην αυτοδιοίκηση και θα επισημάνει πως δεν… ξύπνησε «ξαφνικά ένα ωραίο πρωί» και θυμήθηκε τα προβλήματα της Περιφέρειας.

Ειδική αναφορά θα κάνει ο Π. Ψωμιάδης σε δημοσκόπηση που προβλήθηκε την περασμένη Δευτέρα σε μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό και δίνει στον ίδιο 42% την πρώτη Κυριακή έναντι του κ. Μπόλαρη 18,40%, ενώ στη δεύτερη Κυριακή η διαφορά υπέρ του είναι 19 ποσοστιαίες μονάδες. «Αυτό δε λέει τίποτε για μας, δεν παρασυρόμαστε και συνεχίζουμε τον αγώνα μέχρι την τελευταία μέρα» θα τονίσει. «Χαίρομαι γιατί η αυτοδιοικητική μας πρόταση έχει μεγάλη απήχηση στους πολίτες από όλους τους πολιτικούς χώρους. Είναι μεγάλη τιμή για μένα γιατί ο κόσμος ξέρει ότι διεκδικούμε και κερδίζουμε. Η πρότασή μας κινείται πέρα από κόμματα και βασίζεται στη διεκδίκηση, την αποτελεσματικότητα, την αφοσίωση, την πίστη στις δυνάμεις μας, στο έργο μας, στους συμπολίτες μας» θα συμπληρώσει.

Απευθυνόμενος στους Περιφερειακούς Συμβούλους, ο κ. Ψωμιάδης θα τους υπενθυμίσει ότι πρέπει να βρίσκονται πάντα στο πλευρό των πολιτών και να έχουν ανοικτές τις πόρτες των γραφείων τους. «Την επόμενη ημέρα, πρέπει να είμαστε δίπλα στους συμπολίτες μας. Η πόρτα μας θα είναι πάντα ανοικτή. Όποιος δεν μπορεί να ακολουθήσει το δρόμο αυτό, το δρόμο της ευθύνης και του αγώνα, ας πάει σπίτι του» θα πει.

Από την πλευρά του, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Απόστολος Τζιτζικώστας θα αναφερθεί στο πρόγραμμα του συνδυασμού και στην ανάγκη για ειλικρινή επικοινωνία με τους ψηφοφόρους. Επίσης θα τονίσει ότι παρά τα θετικά μηνύματα των δημοσκοπήσεων, δεν πρέπει να υπάρξει εφησυχασμός. «Για εμάς ο προεκλογικός αγώνας τελειώνει την ώρα που θα κλείσει και η τελευταία κάλπη στις 7 Νοεμβρίου. Δεν υπάρχει χειρότερος σύμμαχος από την πεποίθηση ότι όλα πάνε καλά».
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη