28 Σεπ 2010

Στην Αριδαία ο Ψωμιάδης

Την Κυριακή 26η Σεπτέμβρη 2010 πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο -από περίπου 500 άτομα- Πνευματικό Κέντρο της Ευξείνου Λέσχης Αριδαίας του Δήμου Αλμωπίας, ομιλία του υποψήφιου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτη Ψωμιάδη, τον οποίο συνόδευαν ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Θεόδωρος Θεοδωρίδης και οι υποψήφιοι Περιφερειακοί συμβούλοι για το Ν.Πέλλας του συνδυασμού ‘‘δύναμη για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ’’. Το παρών έδωσαν στην εκδήλωση ο βουλευτής ...
της ΝΔ Πέλλας Γιώργος Καρασμάνης, ο Δήμαρχος Αριδαίας και υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας Πέτρος Ζέρζης, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πέλλας Νίκος Αργυρός, η πρωην βουλευτής της ΝΔ Πέλλας Παρθένα (Πόπη) Φουντουκίδου-Θεοδωρίδου, ο πρώην ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιάννης Γκλαβάκης, και πλήθος αυτοδιοικητικών στελεχών, φίλων και υποστηρικτών του συνδυασμού.


Ο υπ. Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης που προλόγισε στην εκδήλωση έκανε αναφορά στην κρισιμότητα αυτών των εκλογών και χαρακτηριστικά ανέφερε: «Ζητάμε τη στήριξή σας για να μπορέσουμε να κάνουμε πράξη όλα αυτά που προγραμματίζουμε. Είμαστε αποφασισμένοι να σηκώσουμε τα μανίκια. Να δουλέψουμε για σας, για την Πέλλα για την Μακεδονία». Και κλείνοντας ανέφερε «Διαχωριστικές γραμμές και ταμπέλες δεν υπάρχουνε στα οράματά μας. Όλοι μαζί ενωμένοι απέναντι στα προβλήματα και με μπροστάρη τον Παναγιώτη Ψωμιάδη». Έκανε επίσης αναφορά στα έργα που προγραμματίζει να πραγματοποιήσει ο συνδυασμός για το νέο Δήμο της Αλμωπίας.

Ο υπ. Περιφερειάρχης κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης αναφέρθηκε στις νέες προκλήσεις των ημερών που προκύπτουν από την οικονομική κρίση και τις επιπτώσεις της στην κοινωνία. Επίσης έκανε αναφορά για τις επιλογές του στην κατάρτιση του ψηφοδελτίου και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έχετε μπροστά σας δικά σας παιδιά. Νέους και νέες. Κυρίες και κυρίους και θέλω να τους ευχηθώ ότι καλύτερο. Να τους πω ότι είναι δύσκολος ο προεκλογικός αγώνας». Αναφερόμενος για τα έργα στην Αλμωπία ανέφερε χαρακτηριστικά: «Εμείς δεν ήρθαμε να υποσχεθούμε έργα που δεν μπορούμε να υλοποιήσουμε. Υποσχόμαστε για έργα τα οποία θα διεκδικήσουμε και πρέπει να τα διεκδικήσουμε».

Να αναφέρουμε ότι πριν την εκδήλωση ο υπ. Περιφερειάρχης κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης συνοδευόμενος από τον υπ. Αντιπεριφερειάρχη κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη μετέβησαν στους Προμάχους και τη Σωσάνδρα όπου είχε επαφές με κατοίκους και απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό στην έναρξη του 6ου Αριδαίου Μαραθωνίου. Επίσης απήυθυνε χαιρετισμό στην ημερίδα των αυτοκινητιστών Κεντρικής Μακεδονίας που έλαβε χώρα στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο

Μετά την ομιλία του Παναγιώτη Ψωμιάδη, ο Θεόδωρος Θεοδωρίδης πήρε και πάλι τον λόγο και αφού παρουσίασε στους παρευρισκόμενους της εκδήλωσης τους υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους (Ανδρίτσο Ιωάννη, Γαλαντάρη Δημήτριο, Γρηγοριάδη Μηνά, Ζωγράφου Τσιαντάκη Μαρία, Καράμπελα Μαρία, Μελισσανίδη Παύλο, Μπίνο Δημήτριο, Νουσηκύρου Αλκηβιάδη, Ταπαζίδη Δημήτριο), έκλεισε λέγοντας: «Εσείς πρέπει να είστε σαν όλους εμάς. Να είστε οι πρεσβευτές μας την ημέρα των εκλογών. Ευχαριστούμε πολύ και με την νίκη».
Να σημειώσουμε ότι η επόμενη προγραμματισμένη εκδήλωση του υπ. Περιφερειάρχη κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη είναι για τις 6 Οκτωβρίου 2010 στις 19:30 στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών.

taxalia/stathis
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη