28 Σεπ 2010

ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΤΟΛΜΗΡΩΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΛΕΣΜΑ

ΓΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ & ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΤΟΛΜΗΡΩΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ

Αν ένα ζευγάρι συναποφασίσει ότι τα έξοδα του σπιτιού θα τα διαχειρίζεται η γυναίκα, ο άντρας καλή τη πίστη δεν ζητά διευκρινήσεις για τις αγορές. Πρόβλημα δημιουργείται όταν η σύζυγος κάνει...
 δαπάνες πάνω από ένα όριο χωρίς να ενημερώσει, για παράδειγμα αγορά επίπλων. Πρόβλημα θα υπήρχε επίσης στην οικογένεια αν ο σύζυγος ξόδευε τα χρήματα των διακοπών στο καζίνο.

Ότι αρνητικό βλέπουμε σε μια οικογένεια το βλέπουμε σε επίπεδο κοινωνίας πολιτών. Ο Δήμαρχος ξοδεύει αλόγιστα, με το πρόσχημα της εντολής ψήφου που του έδωσαν οι πολίτες. Κανένας Δήμαρχος δεν ρωτά τους δημότες του, αν θέλουν ακριβά πλακάκια, φιέστες, ταξίδια συμβούλων ή δωρεάν παρκινγκ & παιδικούς σταθμούς για όλους.

Ο Δήμαρχος θα πει δεν μπορώ να τους ρωτώ όλους. Αυτό στην σύγχρονη εποχή δεν ευσταθεί, υπάρχουν τα ηλεκτρονικά δημοψηφίσματα. Για αρχή, δαπάνες πάνω από ένα σημαντικό ποσό να εγκρίνονται από τους δημότες.

Η άμεση δημοκρατία γεννήθηκε στην Ελλάδα, η άμεση ηλεκτρονική δημοκρατία να γεννηθεί στην Θεσσαλονίκη.

Ξεκινώ ένα άνισο αγώνα ενάντια στο σημερινό πολιτικό κομματικό σύστημα που θέλει να ελέγχει τα πάντα: το πανεπιστήμιο, τα σωματεία, τους δημοσιογράφους, τις συνειδήσεις μας .

Οι καθοδηγητές του κατεστημένου κατάφεραν τους πολίτες να σιχαθούν την πολιτική, να μην ψηφίζουν, να μην ενδιαφέρονται, παθητικά να αναπαράγουν την δύναμη των αφεντικών τους. Στα σχέδιά τους , είναι να μοιράσουν την χώρα σε ελεγχόμενα φέουδα με τις λεγόμενες δημοτικές περιφερειακές εκλογές.

Αντιστέκομαι και καλώ όλους τους Έλληνες που δεν έχουν δηλητηριαστεί που σκέφτονται και εκφράζονται ελεύθερα να βοηθήσουν.

Παναγιώτογλου Τάσος


Υπερκομματικό Δημοτικό Κίνημα Θεσσαλονικέων
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη