7 Σεπ 2010

Υπερκομματικό Δημοτικό Κίνημα Θεσσαλονικέων

Υπερκομματικό Δημοτικό Κίνημα Θεσσαλονικέων
ο τίτλος της παράταξης του Στέλιου Παπαθεμελή


«Για τη Θεσσαλονίκη που αγαπάμε, τολμάμε»

Υπερκομματικό Δημοτικό Κίνημα Θεσσαλονικέων είναι ο τίτλος της παράταξης του υποψηφίου Δημάρχου Θεσσαλονίκης Στέλιου Παπαθεμελή.
Η ονομασία είναι δηλωτική της ανεξαρτησίας του ψηφοδελτίου από κόμματα και συμφέροντα και του κινηματικού χαρακτήρα του. Αποφασισμένοι να δουλέψουν ανιδιοτελώς για το καλό της πόλης και το κοινό συμφέρον ο ...

επικεφαλής και οι συνεργάτες του ξεκινούν τις εξορμήσεις τους.
«Οι δυνάμεις της αδράνειας καταδίκασαν όλα αυτά τα χρόνια σε στασιμότητα και μαρασμό την πόλη» δήλωσε ο κ. Παπαθεμελής. «Όμως η Θεσσαλονίκη μπορεί. Η πόλη διαθέτει τεράστιες δυνάμεις προόδου και ευημερίας. Η πόλη μας ζητάει από τα παιδιά της να δράσουν για να αξιοποιήσουν αυτές τις δυνατότητες. Αυτός είναι και ο στόχος μας, να γίνει η Θεσσαλονίκη μας αυτό που πραγματικά μπορεί και πρέπει να είναι. Θα δουλέψουμε σκληρά για να ανακτήσει τη διαχρονική της αίγλη και λαμπρότητα».
Το διακομματικό καρτέλ της Βουλής, συνέχισε ο επί Κεφαλής του “Υπερκομματικού Δημοτικού Κινήματος”, και οι υποψήφιοί του μονοπωλούν κατ΄ αποκλειστικότητα τον τηλεοπτικό χρόνο των καναλιών. Οι πολίτες ωστόσο νιώθουν αποστροφή και απέχθεια για τα κόμματα. Εμείς συγκροτούμε ένα ξεκάθαρα υπερκομματικό σχήμα και το εννοούμε αυτό, κατέληξε ο κ. Παπαθεμελής.
«Για τη Θεσσαλονίκη που αγαπάμε, τολμάμε»
Ήδη εκτυπώθηκε και διανέμεται σε κάθε γωνιά της Θεσσαλονίκης το πρώτο προεκλογικό φυλλάδιο του συνδυασμού, με κεντρικό σύνθημα «Για τη Θεσσαλονίκη που αγαπάμε, τολμάμε». Κατά τις επόμενες μέρες θα ολοκληρωθεί η συγκρότηση του ψηφοδελτίου.
Κατεβάστε το φυλλάδιο, εδώ

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη