13 Σεπ 2010

Μήπως, λέμε μήπως, αυτή η διαφήμιση της vodafone είναι παραπλανητική;


Καταρχήν δείτε την διαφήμιση.
(που πιθανώς να αποσυρθεί και να μην την ξαναδείτε!)


Τι μας λέει; Ότι αφού ξέρει ότι το τηλέφωνο της κοπέλας που έχει σύνδεση vodafone, θα καλέσει όλους τους αριθμούς vodafone –χωρίς κόστος- εώς ότου την βρει!

Δεν μας λέει όμως το σημαντικότερο.
Πως θα ξέρουν ποια νούμερα θα είναι της vodafone;
Αφού πλέον ισχύει η φορητότητα, τα νούμερα που αυτοί θα νομίζουν ότι είναι vodafone πιθανώς να μην είναι; Άρα...

1) Το να καλέσουν -τα φιλαράκια του- όλα τα νούμερα που νομίζουν ότι είναι vodafone θα τους στοιχίσει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ (σε καμία περίπτωση δεν θα είναι δωρεάν δηλαδή!)
και
2) Μάλιστα ακόμη και εάν ξοδέψουν τα χρήματα που σας είπαμε, ενδέχεται να μην μιλήσουν με την κοπέλα, μιας και η συγκεκριμένη μπορεί να έχει σύνδεση vodafone αλλά να έχει νούμερο άλλης εταιρίας (π.χ. νούμερο της cosmote ή της wind κλπ)

Δηλαδή, δεν φτάνει που δεν κάνουν κάτι για να διορθώσουν το πρόβλημα (όπως το έχουμε ήδη περιγράψει εδώ), αλλά το «διαφημίζουν» κιόλας!

Εμάς κάτι μας λέει ότι η διαφήμιση αυτή θα σταματήσει και ότι σύντομα οι εταιρίες θα ενημερώνουν όταν καλείς κάποιον, τι δίκτυο έχει!

Και αυτό θα είναι μία επιτυχία των blogs (που αποκλειστικά ασχολήθηκαν με το θέμα), που θα ελαττώσει τους λογαριασμούς των συνδρομητών κατά αρκετά εκατομμύρια ευρώ τον μήνα!!!

TaXalia/d

Διαβάστε και:
Εκατομμύρια ευρώ το μήνα «χάνουν» οι πολίτες… από μια απλή ρύθμιση που δεν κάνουν οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη