17 Οκτ 2010

Παραιτήθηκε ο Δερμιτζάκης, έρχεται ο Ρεχάγκελ

Παραιτήθηκε πριν από λίγο από τον ΠΑΟΚ, ο Παύλος Δερμιτζάκης, μετά την άθλια εμφάνιση στο ΟΑΚΑ και τις τραγικές δηλώσεις του μετά το παιχνίδι. Οριστικό και αμετάκλητο.
Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσίευσε πριν από λίγο ο «Μπαλαδόρος», ήταν θέμα ελάχιστων...
 ωρών η ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας, ενώ στο μεταξύ, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή.
Το κλίμα στον ΠΑΟΚ ήταν πολύ βαρύ μετά τη λήξη του αγώνα στην Αθήνα και ο Θόδωρος Ζαγοράκης έδειξε ξεκάθαρα ότι ήταν προβληματισμένος και αποφασισμένος, αφού μετά την αναχώρηση από το ΟΑΚΑ, ήταν κυριολεκτικά αμίλητος.
Ο «Μπαλαδόρος» είναι σε θέση να γνωρίζει από την πρώτη μέρα της εμφάνισής του, ότι έχουν ήδη γίνει συζητήσεις με τον Όττο Ρεχάγκελ, αλλά και με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Αυτά, πριν τον αγώνα με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ.
Το θέμα Μπάγεβιτς είχε κριθεί θετικά, σε ψηφοφορία που έγινε στη διοίκηση, όπου ναι μεν προκρίθηκε η λύση του, αλλά ο μοναδικός μειοψηφήσας, ο Θόδωρος Ζαγοράκης, τελικά αποφάσισε να μην έρθει.
Η συνάντηση με τον Όττο Ρεχάγκελ έγινε και υπήρξε συμφωνία σε γενικές γραμμές, υπό την αίρεση των επερχόμενων αποτελεσμάτων, αλλά παράλληλα ενώ υπήρξε συμφωνία στο οικονομικό, υπήρχε διαφωνία στη διάρκεια του συμβολαίου. Όπως τώρα προκύπτει, προκρίνεται η λύση Ρεχάγκελ, δίδυμο με Τοπαλίδη, αν και κάποιοι μιλάνε μόνο για τον Τοπαλίδη. Βέβαια, σε αυτή την περίπτωση, καλύτερα να μείνει ο Δερμιτζάκης, παρά να έρθει ο μεταφραστής για να κάνει τον προπονητή στην ομάδα.
Ο Μπαλαδόρος, είχε ανακοινώσει την πρώτη μέρα της εμφάνισής του, το Σάββατο 2/10/2010 στην εκπομπή του στον Σπορ 103 FM, ότι διαθέτει τις πληροφορίες, ενώ υπήρξε στη συνέχεια και σχετικό δημοσίευμα στις 4/10, ότι υπάρχει θέμα προπονητή στον ΠΑΟΚ:
"Σίγουρα δεν υπάρχει θέμα προπονητή στον ΠΑΟΚ;
Γιατί; Επειδή έβγαλε το Βιτόλο κι έδωσε τη νίκη στο πιάτο, στον Κούπερ; Επειδή ο Δερμιτζάκης ακολουθώντας τις επικοινωνιακές και ΝΟΜΙΚΕΣ συμβουλές, βγήκε και είπε ότι συνεχίζει διότι και... καλά, είναι για τα δύσκολα; Επειδή η ομάδα γυμνάστηκε από τον Μπερέτα, ο οποίος έιναι μόνο για το ανάθεμα και όχι για τις νίκες, οι οποίες οφείλονται (και καλά) στο νέο προπονητή; Επειδή ο πρόεδρος έχει μια εμμονή με τις αποφάσεις του, όπως έκανε στην περίπτωση Σάντος; Άλλο όμως, ο Σάντος και άλλο το "πουλί" ο Δερμιτζάκης. Ο ένας έκανε προπονητής στην Πόρτο, στον Παναθηναϊκό και στην ΑΕΚ, κι ο άλλος έκανε στο Διαγόρα και στον Πανθρακικό.
Και γιατί ο πρόεδρος δεν τον κάλυψε στην ανακοίνωσή του, παρά μόνο "τα έριξε" στους παίκτες; Τι περίεργος διαχωρισμός και αυτός...
Εμείς πάντως, εδώ στον Μπαλαδόρο" άλλα ξέρουμε. Εμείς εδώ, μάθαμε και με ποιον έγινε η επαφή και για ποια λεφτά συζητήσανε και συμφωνήσανε και πού υπάρχει το προσωρινό κώλυμμα.
Σίγουρα δεν υπάρχει θέμα προπονητή στον ΠΑΟΚ; Για να δούμε..."
Πηγή: baladoros.com
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη