16 Οκτ 2010

Γιάννης Ζουρνάς: Είμαι ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Κατέθεσε εχθές την υποψηφιότητα του για το συνδυασμό του Στελιου Παπαθεμελή ενα απο τα παλιά στελέχη της ΝΔ και του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου. Ο νυν προεδρος του Συνδέσμου ΟΤΑ Νομου Θεσσαλονικης Γιαννης Ζουρνάς δεχθηκε την προταση του κ Παπαθεμελή γιατι πιστεύει οτι ...
χρειάζονται τετοιες σοβαρες φωνές στο δημοτικό συμβουλιο του κεντρικου δημου. Ομως μεχρι τελευταια στιγμή περιμενε προταση ή ενα ...σημάδι απόρριψης απο την παράταξη που στηρίζει η ΝΔ όμως κατι τετοιο δεν εγινε ποτε!

Συμφωνα με πληροφορίες, ο κ Ζουρνας δεν προτίθεται να καταφερθεί σε βαρος του
 κ Γκιουλέκα, οπως εκανε προσφατα σε συνεντευξη τυπου ο νυν προεδρος του δημοτικου συμβουλίου Σωτήρης Καπετανόπουλος, μετα τον αποκλεισμό του.
Ομως οπως τονίζουν συνεργατες του προεδρου ΟΤΑ «ο υποψηφιος Δημαρχος Θεσσαλονικης Κ. Γκιουλέκας θα επρεπε να του πει, απο την πρωτη στιγμή, οτι δεν προτιθεται να συνεργασθει μαζί του και οχι να τον έχει στην...αναμονή μεχρι τη ληξη της προθεσμίας υποβολής υποψηφιοτητων...» O προεδρος του Συνδέσμου συμφωνησε με τον κ Παπαθεμελή με την προυποθεση οτι δεν θα αλλάξει...κόμμα!
Να θυμίσουμε οτι ο κ Ζουρνάς ειναι ο δημοτικος συμβουλος που ψηφίζεται ομοφωνα απο ολους τους δημαρχους θεσσαλονικης στη θεση του προεδρου του Συνδεσμου ΟΤΑ Νομου Θεσσαλονικης. Μεσα σε χρονο ρεκορ υλοποιησε τον περιφερειακο σχεδιασμό για την ορθολογική διαχείρηση των απορριμμάτων στο Νομο Θεσσαλονικης. Ο ΧΥΤΑ Μαυροράχης ειναι εργο βραβευμένο απο την ΕΕ, ενω σε λιγες ημερες εγκαινιάζεται ο σταθμός μεταφορτωσης απορριμάτων στη Ν.Ευκαρπία.

Στην φωτογραφία μαζί με τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα.
Δείτε και αυτό: http://taxalia.blogspot.com/2010/10/blog-post_282.html
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη