9 Οκτ 2010

ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ: Οι Γκιουλέκας και Ψωμιάδης είναι άνθρωποι της ουσίας και του αποτελέσματος


Στην εκδήλωση στήριξης των συνδυασμών «Δύναμη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας», με επικεφαλής τον Παναγιώτη Ψωμιάδη και «Ομάδα Δημιουργίας», με επικεφαλής τον Κωνσταντίνο Γκιουλέκα, που διοργάνωσε η ΔΑΚ-ΜΜΕ Νομού Θεσσαλονίκης το Σάββατο 9 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο «Holiday Inn» παρέστη και παρουσίασε εισήγηση ο Αναπληρωτής Γραμματέας Παραγωγικών Τομέων της ΝΔ, Στράτος Σιμόπουλος.
Στην ομιλία του ο κ. Σιμόπουλος υπογράμμισε ότι στην εποχή του «Καλλικράτη» απαιτείται στις
θέσεις του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και του Δημάρχου Θεσσαλονίκης να βρεθούν άνθρωποι της ουσίας, της πράξης, του αποτελέσματος και πρόσωπα που θα είναι γνώστες του αντικειμένου τους, θα διαθέτουν διεκδικητικότητα και θα στηρίζονται στον προγραμματισμό, τους άξιους συνεργάτες και τη σκληρή δουλειά.
Ο Αναπληρωτής Γραμματέας Παραγωγικών Τομέων της ΝΔ τόνισε ακόμη ότι σήμερα κάποιοι υποψήφιοι που ζητούν «να ανατραπεί το αυτοδιοικητικό κατεστημένο της πόλης», όπως λένε, απλά μηδενίζουν το έργο που επιτελέστηκε τα τελευταία χρόνια στη Θεσσαλονίκη. Πρόσθεσε δε ότι τα πρόσωπα αυτά, στο όνομα μιας «αντισυμβατικότητας» θεωρούν «προοδευτικό» να δοθεί σε οδό της πόλης το όνομα του Κεμάλ Ατατούρκ, αλλά «οπισθοδρομικό» να ανήκει κάποιος στους οπαδούς της ανάσχεσης σε θέματα εξωτερικής πολιτικής. Επισήμανε επίσης ότι κάποιοι από τους λεγόμενους «προοδευτικούς» υποψηφίους υπερασπίζονται το εξοντωτικό μνημόνιο και τα μέτρα που το συνοδεύουν και ταυτόχρονα λοιδορούν όσους προτείνουν ολοκληρωμένες λύσεις για ταχύτερη δυνατή έξοδο της Ελλάδας από τη μέγγενη του ΔΝΤ.
Ζήτησε, τέλος, στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου τα κριτήρια με τα οποία θα ψηφίσουν οι πολίτες να μην είναι το λάιφ στάιλ και τα όμορφα λόγια και πρόσωπα, αλλά η ανάγκη να αξιοποιήσουν η Θεσσαλονίκη και η Β. Ελλάδα τις ευκαιρίες που προσφέρει το νέο τοπίο της Αυτοδιοίκησης.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη