31 Οκτ 2010

Οι χωματερές του Κεμαλισμού στη Θράκη

“Προσωπικά πιστεύω ότι είναι καλύτερα να έχουμε μερικά στρέμματα γης λιγότερα από εκείνα που μας ανήκουν, και να κοιμόμαστε τα βράδια ήσυχοι και ασφαλείς, παρά να έχουμε ό,τι μας ανήκει και να μην μπορούμε να κλείσουμε μάτι από τον κίνδυνο κάποιας ξαφνικής επίθεσης κακόβουλων...
 γειτόνων εναντίον μας”. Αυτή τη δήλωση ο τότε Υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Παπανδρέου την έκανε το 1999 στον ομογενή δημοσιογράφο Θωμά Σάρα, αρχισυντάκτη τηs Βορειοαμερικανικήs Επιθεώρησηs «ΠΑΤΡΙΔΕΣ» και Προέδρου του Εθνικού Συμβουλίου Συντακτών του Ξενόγλωσσου Τύπου του Καναδά. Σε αυτή την επίσκεψη χαρακτήρισε «Τούρκους» τους μουσουλμάνους της Θράκης και όταν αντέδρασαν οι ομογενείς, ζήτησε την κατανόησή τους, διότι έχουν … εμπειρία στον πολυ-πολιτισμό.

Η κυβερνητική ηγεσία δεν είναι άξια των περιστάσεων. Ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου είναι στρατευμένος σε αυτό που ο ίδιος παραδέχθηκε δημόσια: Στην Παγκόσμια Διακυβέρνηση. Δηλαδή στην εξάλειψη της εθνικής ανεξαρτησίας και στην παράδοση της εξουσίας στα ξένα χέρια που θαυμάζει και δημόσια δηλώνει ότι εξυπηρετεί.

Οι πολίτες έχουν ευθύνη να ψηφίσουν Πατρίδα και όχι την φωνή της Παγκόσμιας Κυβέρνησης που υπηρετεί το ΠΑ.ΣΟ.Κ., μέσα από τον Γιώργο Παπανδρέου. Το ίδιο καλώ να κάνουν και οι μουσουλμάνοι συμπολίτες μας και να ξεφύγουν από τα νύχια του τουρκικού Προξενείου, από αυτούς που δολοφόνησαν Πόντιους και Αρμένιους. Μία ερώτηση-απορία στους μουσουλμάνους συμπολίτες μας:

Είναι δυνατόν, όταν η ίδια η Τουρκία δεν αντέχει να ζει στις λάσπες του Κεμαλισμού και ξεφορτώνεται τα σκουπίδια του, μουσουλμάνοι της Θράκης να δέχονται να τους σέρνει το Προξενείο και να ρίχνουν την τιμή τους, την αξιοπρέπειά τους και την ελευθερία τους σε αυτές τις λάσπες; Και τα σκουπίδια να τα βάζουν στο σπίτι τους και στην καρδιά τους; Για το τουρκικό Προξενείο δεν είστε τίποτε άλλο παρά μόνο χωματερές του Κεμαλισμού. Όσο γρηγορότερα το καταλάβετε και τους πετάξετε εσείς στις λάσπες και στα σκουπίδια (και δεν ψηφίσετε αυτούς που σας λέει το Προξενείο) τόσο γρηγορότερα θα πάρετε πίσω την τιμή σας, την αξιοπρέπειά σας και την ελευθερία σας.

Η ψήφος στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. είναι εγκληματικά ανεύθυνη ενέργεια. Είναι δυνατόν οι εκλογικοί συνδυασμοί του ΠΑ.ΣΟ.Κ. να έχουν την παραμικρή εξουσία για να υπηρετήσουν τους πολίτες; Ο ίδιος ο Αρχηγός τους ο Γιώργος Παπανδρέου δεν έχει εξουσία και έχει δείξει στην πράξη ότι δεν εκτιμά την εξουσία του ελληνικού λαού, ούτε τους εκπροσώπους του. Είναι στρατευμένος στην Παγκόσμια Διακυβέρνηση.

Η στήριξη του λαού του Έβρου μου είναι απαραίτητη για να ακυρώσουμε στην πράξη την ξένη εξουσία των εγκεφάλων αυτής της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης. Η τοπική αυτοδιοίκηση είναι το επόμενο μεγάλο πεδίο μάχης της ελευθερίας, ανεξαρτησίας και αξιοπρέπειας κατά του νέου, μεταλλαγμένου φασισμού.

Κωνσταντίνος Γκαμπαερίδης, Πολιτευτής ΛΑΟΣ, Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Έβρου του Ανεξάρτητου Συνδυασμού «Περιφερειακή Αναγέννηση». http://gkampaeridis.gr/

...
Προσθήκη taxalia: Έχουμε γράψει πολλές φορές ότι η δήλωση Παπανδρέου, που αναφέρει ο συντάκτης στην αρχή του κειμένου, στον Θωμά Σάρα, δεν επιβεβαιώνεται από κανέναν και δεν τη θεωρούμε αληθινή. Ούτε μπορεί να στηθεί πολιτική πάνω σε μια "δήθεν" δήλωση. Ο κ.Σάρας εκλήθη πολλές φορές να αποδείξει τους ισχυρισμούς του, αλλά δεν τα κατάφερε.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη