28 Οκτ 2010

Η Χριστίνα Αλίρη περιοδεύει

Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν χθες το βράδυ οι κάτοικοι του Μονόλοφου στην υποψήφια δήμαρχο του νέου δήμου Ωραιοκάστρου και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Κοινωνία Πολιτών», Χριστίνα Αλίρη. Στην ομιλία της στο Πολιτιστικό Κέντρο του Μονόλοφου, η υποψήφια δήμαρχος Ωραιοκάστρου, αναφέρθηκε στα καυτά προβλήματα του δήμου Καλλιθέας, για τα οποία, όπως τόνισε, δεν...
 κατάφερε να δώσει λύσεις επί οκτώ (8) ολόκληρα χρόνια ο νυν δήμαρχος και συνυποψήφιος στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου, Δημήτρης Σαραμάντος.


«Ήρθε η ώρα της ανατροπής. Στη νέα αυτή πορεία θα λέμε μόνο αλήθειες. Είμαι κοντά σας απόψε όχι για να εκφωνήσω πολιτικό λόγο, αλλά για να μιλήσουμε από καρδιάς για τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στην καθημερινότητά σας, εσείς και τα παιδιά σας», τόνισε, μεταξύ άλλων, η κ. Αλίρη, για να αποσπάσει τα θερμά χειροκροτήματα των παρισταμένων, μεταξύ των οποίων ήταν και πολλοί νέοι. «Οι νυν δήμαρχοι και υποψήφιοι δήμαρχοι απέτυχαν οικτρά, αν και είχαν χρόνο και χρήμα, και αυτό μπορεί να το διαπιστώσει κανείς με μία και μόνο επίσκεψη στο χωριό σας», είπε χαρακτηριστικά.
«Ανύπαρκτο αποχετευτικό, προβληματικό υδροδοτικό, μη ύπαρξη φωτισμού στο δρόμο που συνδέει το Μονόλοφο με το Κιλκίς, με τους κινδύνους που εγκυμονεί για την ασφάλεια των πολιτών, έλλειψη παιδότοπων, είναι μερικά μόνο από τα χρονίζοντα προβλήματα που απαιτούν άμεσα λύσεις», σημείωσε υποστηρίζοντας ότι δεν υπάρχουν ούτε μελέτες για την επίλυση ενός από τα παραπάνω προβλήματα. «Το μόνο που αφήνει πίσω της η απερχόμενη δημοτική αρχή του κ. Σαραμάντου, είναι εγκατάλειψη και αδιαφορία. Όπως επίσης ισχυρά, πελατειακά δίκτυα ημετέρων σε κάθε χωριό, που δεν δίστασαν να προβούν ακόμα και σε απειλές, εκβιασμούς αντιπάλων και πράξεις τραμπουκισμού, που δεν συνάδουν με τον πολιτικό πολιτισμό που θα πρέπει να διακρίνει το κάθε δημόσιο πρόσωπο. Προφανώς, μας φοβάται ο κ. Σαραμάντος, αφού φρόντισε να αφαιρεθούν απόψε από το χώρο, ενόψει της ομιλίας μου, οι ηχητικές εγκαταστάσεις», τόνισε χαρακτηριστικά η υποψήφια δήμαρχος.

Η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Κοινωνία Πολιτών» καυτηρίασε και το καθεστώς ομηρίας στο οποίο έχει εγκλωβίσει ο Δημήτρης Σαραμάντος περισσότερα από 150 άτομα που έχουν προσληφθεί παράνομα στο δήμο, θυμίζοντας ότι έχει ήδη καταδικαστεί γι’ αυτό με ποινή φυλάκισης 15 μηνών. «Δεν μένουμε σε αυτά. Γυρίζουμε σελίδα, ως αυθεντική φωνή της ανατροπής, με αυθεντικά-πραγματικά ψηφοδέλτια, με άτομα αξιόπιστα απ’ όλους τους χώρους: έμπειρα στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης επιστήμονες, επαγγελματίες, νέους και νέες. Μαζί μεταφέρουμε το μήνυμα: Η «Κοινωνία Πολιτών» έρχεται να δώσει και όχι να πάρει, όπως ήταν ο κανόνας μέχρι σήμερα». Και συμπλήρωσε: «Όλοι μαζί, την επομένη τον εκλογών, θα σπάσουμε το άρρωστο κατεστημένο και θα αποδείξουμε ότι κανένας δήμος δεν είναι καταδικασμένος σε υποβάθμιση και υπανάπτυξη». Τέλος, η κ. Αλίρη δέχτηκε πολλές ερωτήσεις από τους αγανακτισμένους πολίτες του δήμου Καλλιθέας για τις λύσεις που δρομολογεί το πρόγραμμα της δημοτικής παράταξης «Κοινωνία Πολιτών».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοί του συνδυασμού από την Καλλιθέα:
ΒΑΘΥΛΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΓΚΟΝΤΗ ΜΑΡΙΑ
ΓΡΑΜΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΚΑΡΥΟΦΥΛΛΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΜΑΡΜΑΡΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
ΜΟΥΛΑΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΠΑΠΟΥΛΙΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ
ΣΑΡΑΦΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΤΣΟΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Και της Τοπικής Κοινότητας Μεσαίου:
ΜΑΡΑΓΓΙΝΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ
ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη