Ψηφίζω ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ

Ψηφίζω ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ

20 Οκτ 2010

Μπόλαρης: "Να ποιό είναι το διακύβευμα των εκλογών"

Το διακύβευμα των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου, επεσήμανε στην ομιλία του ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Μάρκος Μπόλαρης, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ε’ διαμέρισμα Θεσσαλονίκης.

«Εάν οι εκλογές γίνονταν απλά για να αλλάξουμε τον διορισμένο από το κράτος γενικό γραμματέα, με έναν εκλεγμένο περιφερειάρχη, τότε...
 πραγματικά δε θα άξιζε τον κόπο να πάμε να ψηφίσουμε, ή θα άξιζε πραγματικά πολύ λίγο. Αυτό που πάμε να κάνουμε όμως είναι πολύ μεγάλο, πολύ δυνατό, έχει σχέση με την καθημερινή μας ζωή γιατί δεν κάνουμε νομαρχιακές εκλογές όπως κάποιοι νομίζουν. Παίρνουμε για πρώτη φορά εξουσίες από το κεντρικό, το συγκεντρωτικό κράτος», τόνισε ο κ. Μπόλαρης.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης αναφέρθηκε επίσης στις δυνατότητες που έχει αυτός ο τόπος, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Στην κρίση απαντούμε με ανάπτυξη και στην αιρετή περιφέρεια απαντάμε με πρόταση για έξοδο από την κρίση -κι όχι με τρικ και λογικές one man show», φωτογραφίζοντας τον συνυποψήφιό του, κ. Ψωμιάδη και συμπλήρωσε «Αυτός που νοιάζεται αυτόν τόπο, δουλεύει για την ανάπτυξη του τόπου. Αυτός που αγαπά και θέλει να προασπίσει αυτόν τόπο, δεν κόβει φέτες 45 εκατοστών τη δημόσια περιουσία για να τρέχουμε στα δικαστήρια».

Ο κ. Μπόλαρης αναφέρθηκε επίσης στην πρόταση του συνδυασμού «Κεντρική Μακεδονία, Μέτωπο Ανάπτυξης», λέγοντας ότι «η δική μας πρόταση είναι πρόταση πολιτικής, πρόταση ανάπτυξης, εντιμότητας και διαφάνειας».
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη