19 Νοε 2010

Μ. Τσαμάζ: Θα επιδεινωθεί η οικονομία το 2011

Απαισιόδοξος εμφανίζεται ο νέος επικεφαλής του ΟΤΕ, Μιχάλης Τσαμάζ, για την ελληνική οικονομία, καθώς εκτιμά ότι το 2011 θα έλθει επιδείνωση.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ εκτιμά ότι η κατάσταση της ελληνικής οικονομίας θα επιδεινωθεί το 2011, καθώς βαθαίνει η ύφεση στη χώρα ως αποτέλεσμα της πολιτικής λιτότητας που εφαρμόζει η κυβέρνηση προκειμένου να επιτύχει τους δημοσιονομικούς στόχους που έχει συμφωνήσει με τους δανειστές της στο πλαίσιο του μνημονίου.

"Η κατάσταση στην αγορά θα είναι χειρότερη του χρόνου από ό,τι είναι τώρα", δήλωσε ο Μιχάλης Τσαμάζ σε ομιλία του σε συνέδριο τηλεπικοινωνιών που διοργάνωσε η Morgan Stanley στην Βαρκελώνη την Πέμπτη. Ο Τσαμάζ διαδέχτηκε τον Παναγή Βουρλούμη στο τιμόνι του ΟΤΕ μόλις τον προηγούμενο μήνα.

Ο οικονομικός διευθυντής του ΟΤΕ Kevin Copp, που παρευρέθηκε και αυτός στο συνέδριο, δήλωσε από την πλευρά του ότι "κοιτάζοντας το τέταρτο τρίμηνο, θα πρέπει να παραμείνουμε σταθεροί" όσον αφορά τις ελεύθερες ταμειακές ροές.

Ο Copp συμπλήρωσε ότι πολλά θα εξαρτηθούν του χρόνου από τα μέτρα που θα εφαρμόσει η κυβέρνηση για να τονωθεί η ανάπτυξη.

"Στην πραγματικότητα, η κυβέρνηση έχει αντιληφθεί...ότι χρειάζεται να πάρει μέτρα για την επανεκκίνηση της οικονομίας", δήλωσε ο Copp.

http://www.capital.gr/
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη