24 Νοε 2010

Η Νέα Δημοκρατία απαντά στον Πάγκαλο στη νέα επίθεσή του κατά των ενόπλων δυνάμεων

Ο Εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας, απαντώντας στη νέα επίθεση, που εξαπέλυσε ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Θ. Πάγκαλος εναντίον των Ενόπλων Δυνάμεων, έκανε
την ακόλουθη δήλωση:

«Στους άνδρες και τις γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων –και, βεβαίως, μεταξύ αυτών και στους αεροπόρους μας, που κάνουν τις αναχαιτίσεις στο Αιγαίο- οφείλουμε το σεβασμό και την ευγνωμοσύνη μας και όχι λόγια προσβολής και υποτίμησης, όπως αυτά του κ. Πάγκαλου.
Επειδή ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης προσβάλλει τις Ένοπλες Δυνάμεις για πολλοστή φορά, ο Πρωθυπουργός πρέπει, επιτέλους, να αναλάβει τις ευθύνες του και να τον ανακαλέσει στην τάξη». 


Και η δήλωση Λεονταρίδη



Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Σερρών, κ. Θεόφιλος Λεονταρίδης, με αφορμή τις νέες προκλητικές δηλώσεις του Αντιπροέδρου της κυβέρνησης κ. Θόδωρου Πάγκαλου για τις ‘Ένοπλες Δυνάμεις, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η επιμονή του κ. Πάγκαλου σε ΄΄αντιπαραγωγικές΄΄ δηλώσεις, που έχουν καταδικάσει οι πάντες, επιβεβαιώνει ότι εξυπηρετεί ακατανόητες σκοπιμότητες, που μόνο ο ίδιος γνωρίζει. Θα πρέπει, όμως, να κατανοήσει ο κ. Αντιπρόεδρος ότι οι πιλότοι και γενικότερα οι στρατιωτικοί παράγουν και μάλιστα τα μέγιστα.
Παράγουν ασφάλεια, σταθερότητα και εμπνέουν αισθήματα εμπιστοσύνης στους Έλληνες πολίτες.
Καλούμε τον Πρωθυπουργό κ. Γεώργιο Παπανδρέου επιτέλους να τοποθετηθεί.
Συμφωνεί με τις θέσεις του Αντιπροέδρου του; Εάν όχι οφείλει να τον επαναφέρει άμεσα στην τάξη». 


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη