25 Νοε 2010

Δείτε πως ξεπούλησαν τα κυριαρχικά δικαιώματα και τα περουσιακά μας στοιχεία..

Διαβάστε στο blog «Έχω μάτια και βλέπω», ένα εκπληκτικό άρθρο για το πώς απεμπόλησε η ελληνική κυβέρνηση κυριαρχικά μας δικαιώματα με την υπογραφή του μνημονίου.
Δείτε στο ίδιο το κείμενο του μνημονίου πως δέχτηκε η ελληνική κυβέρνηση να υπάγονται οι διαφορές γύρω από την εφαρμογή των όρων του μνημονίου, στο Αγγλικό Δίκαιο και πως καταργήθηκαν για το σκοπό αυτό τα ελληνικά δικαστήρια και ορίστηκε......
αρμόδιο δικαστήριο, το Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Να σημειωθεί πως, αν κηρύσσαμε από την αρχή παύση πληρωμών και δεν υπογράφαμε το μνημόνιο, το δίκαιο που θα εφαρμοζόταν θα ήταν το ελληνικό και τα δικαστήρια που θα έκριναν θα ήταν τα ελληνικά.

Δείτε πως η ελληνική κυβέρνηση δέχτηκε να ισχύει το μνημόνιο, χωρίς να περάσει από καμία ελληνική δημόσια αρχή. Δηλαδή η κυβέρνηση μειοψηφίας του ΠΑΣΟΚ, σκλάβωσε τη χώρα και το λαό, χωρίς να δίνει λόγο πουθενά, με μόνη την υπογραφή της.

Γι΄ αυτό σήμερα, η κυβέρνηση μειοψηφίας του ΠΑΣΟΚ, υπογράφει συνεχώς μνημόνια, το ένα πίσω από το άλλο και δεν δίνει λογαριασμό, ούτε καν στη Βουλή.

Δείτε πως, ούτε η Ελλάδα ολόκληρη, ούτε τα περιουσιακά της στοιχεία έχουν ασυλία, λόγω της καταργημένης εθνικής κυριαρχίας της, από κατάσχεση ή αναγκαστική εκτέλεση.

Δηλαδή, αν πτωχεύαμε χωρίς να έχουμε υπογράψει το μνημόνιο, κανένας ιδιώτης δανειστής δεν θα μπορούσε να μας κάνει κατάσχεση και πλειστηριασμό, ενώ τώρα, που δανειστές είναι τα κράτη της Ευρώπης μπορούν άνετα. Μάλιστα η Μέρκελ θέλει να βάλει και τους ιδιώτες τοκογλύφους στο μηχανισμό, ώστε να μπορούν και αυτοί να προβαίνουν πλέον σε κατασχέσεις εναντίον των κρατών απευθείας.

Ας τα δουν αυτά όσοι υποστηρίζουν τα αντίθετα.

Είπατε τίποτα;;; 


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη