5 Νοε 2010

Επικράτηση της στο Νομό Θεσσαλονίκης "βλέπει" η Ν.Δ.

Τι ειπώθηκε σε συνέντευξη Τύπου, πριν από λίγο στα γραφεία της Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.

Τα αποτελέσματα των εκλογών θα μας εκπλήξουν όλους, τόνισε, υπονοώντας επικράτηση των υποψηφίων που προέρχονται από τη ΝΔ, στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε πριν από λίγο, ο Δημήτρης Βαρτζόπουλος, Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Νομού Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας. Σημείωσε ότι...
όποτε και να γίνουν εκλογές το κόμμα του θα τις κερδίσει, αφού το κλίμα έχει αλλάξει μετά την υπαρξιακή ήττα που υπέστη το κόμμα στις τελευταίες εκλογές, την οποία απέδωσε στην αδυναμία της κυβέρνησης Καραμανλή να επανιδρύσει το κράτος.
Ο κ. Βαρτζόπουλος, πλαισιωμένος από τους προέδρους των νομαρχιακών επιτροπών του κόμματος, χαρακτήρισε ωμή παρέμβαση του ΠΑΣΟΚ την περιοδεία του Μιχ. Καχριμάκη στους δήμους της δυτικής Θεσσαλονίκης, απάντηση στην οποία θα δώσει ο λαός, όπως είπε χαρακτηριστικά.
Αφετηρία για τη ΝΔ σ αυτές τις εκλογές είναι τα ποσοστά του κόμματος στις προηγούμενες εκλογές, απάντησε ο πρόεδρος της Διοικούσας όταν ρωτήθηκε για το πολύ το κόμμα βάζει τον πήχη σε σχέση με τους δήμους που υπολογίζει να κερδίσει.
Κατά τον πρόεδρο της ΝΔ Θεσσαλονίκης, ο Α. Σαμαράς επέβαλε το ουσιαστικό διακύβευμα των εκλογών το αποτέλεσμα των οποίων θα οδηγήσει σε καταδίκη της κυβέρνησης και αλλαγή των μορφών άσκησης της πολιτικής του. «Αυτό αντιλήφθηκε ο Παπανδρέου και έβαλε τα γνωστά εκβιαστικά διλήμματα», τόνισε.
Μίλησε ακόμη για αναστάτωση που επικρατεί στους υποψηφίους του Μνημονίου και προσπάθεια αποπροσανατολισμού, με αβάσιμες καταγγελίες. Για τον Γ. Μπουτάρη είπε ότι επιχείρησε να εμπλέξει ανεπιτυχώς θεσμούς (Εκκλησία) που δεν έχουν σχέση με τις εκλογές.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη