8 Νοε 2010

Σωστή η Χριστίνα Χριστοφάκη. Μπράβο της!

τη σύζυγο Πάγκαλου, Χριστίνα Χριστοφάκη, την "κράξαμε" οι περισσότεροι bloggers, (μάλλον άδικα), όχι γιατί είναι σύζυγος του Αντιπροέδρου, όχι γιατί έχει τίποτε κακό η κοπέλα, αλλά γιατί τη στήριξε απροκάλυπτα το σιχαμερό MEGA. Και ο κόσμος αναγουλιάζει με όσους στηρίζει το σιχαμερό MEGA. Έχουμε κάθε δικαίωμα να το αποκαλούμε έτσι, αφού μας βλέπει -εμάς τους πολίτες- σαν ηλίθια πρόβατα, που πρέπει να μας "καθοδηγήσει-χειραγωγήσει" με χοντροκομμένο ορυμαγδό προπαγάνδας καθημερινά.
Ούτε τα καθεστωτικά κανάλια της Βόρειας Κορέας, δεν ξερνάνε τόση προπαγάνδα κάθε μέρα.
Νομίζω σε αυτό συμφωνεί το 90% και πλέον των Ελλήνων, άσχετα από την κομματική του τοποθέτηση.
Η κυρία Χριστοφάκη λοιπόν, ...
έστειλε συγχαρητήριο τηλεγράφημα στο νικητή των εκλογών κ.Φιλίππου και του συμπαραστέκεται ανθρώπινα και στις δύσκολες προσωπικές του στιγμές.
Σωστή η Χριστίνα, τα καλά θα τα λέμε ! 
Παράλληλα απευθυνόμενη στους οπαδούς της, τονίζει:
Ο λαός μίλησε. Και το μήνυμα ήταν σαφές. Μας έδωσε καθαρή εντολή να συνεχίσουμε την προσπάθεια, να εντείνουμε τον αγώνα μας ώστε επιτέλους να τερματιστεί ένα σκληρό καθεστώς που δεν έχει γνωρίσει ουσιαστική αντιπολίτευση εδώ και 20 χρόνια.


Είναι η πρώτη φορά που ένας συνδυασμός με νέους ανθρώπους και με μόλις 4 μήνες ενεργής πολιτικής παρουσίας καταφέρνει όχι απλώς να σταθεί, αλλά να αναδειχθεί στην κύρια δύναμη αντιπολίτευσης.

Με τη λαϊκή νομιμοποίηση που έχουμε, η υποχρέωση μας απέναντι σε όλους τους πολίτες του Δήμου Σαρωνικού, είτε μας στήριξαν είτε όχι, είναι μια: να δουλέψουμε περισσότερο και να γίνουμε αποτελεσματικότεροι για το καλό του τόπου μας.

Δώσαμε έναν τίμιο αγώνα.

Μείναμε όρθιοι.

Το ταξίδι μόλις ξεκίνησε...Το μέλλον μας ανήκει.


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη