6 Νοε 2010

Ουζάκι και ευχαριστίες προς τους δημοσιογράφους από τον Κώστα Γκιουλέκα...

Με γεύμα σε γνωστό τσιπουράδικο της ανατολικής Θεσσαλονίκης θέλησε να ευχαριστήσει τους συναδέλφους του δημοσιογράφους ο Κώστας Γκιουλέκας, για τη βοήθεια και τη συμπαράσταση τους καθ' όλη τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας.
Το κάλεσμα, που ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα,
ήταν χαλαρό και κεφάτο με τον υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης να συζητά στις παρέες που σχημάτισαν οι περίπου 70 δημοσιογράφοι που ανταποκρίθηκαν.
Στις συζητήσεις που έκανε, εξέφρασε την ικανοποίηση του σε γενικές γραμμές για το επίπεδο στο οποίο κύλησε η προεκλογική περίοδος, κάτι στο οποίο σημαντική συμβολή είχαν και οι άνθρωποι του Τύπου.
Πολιτικές δηλώσεις δεν έκανε, ούτε και εκτιμήσεις, περιοριζόμενος να πει μόνο ότι είναι ιδιαίτερα αισιόδοξος για το αποτέλεσμα των αυριανών εκλογών...
Από τα... χαριτωμένα του γεύματος ήταν και τα πειράγματα που αντάλλαξε με τον πρόεδρο της ΕΣΗΕΜΘ Μάκη Βοϊτσίδη ο οποίος έφτασε στο τσιπουράδικο με ποδήλατο, αφού είναι γνωστός για τη μανιώδη χρήση του...
"Εγώ το ποδήλατό μου το κλείδωσα. Παρότι μ' αρέσουν οι ποδηλατάδες δεν το έβγαλα καθόλου στην προεκλογική περίοδο μόνο και μόνο για να μην κατηγορηθώ ότι θέλω να το χρησιμοποιήσω επικοινωνιακά", είπε ο Κώστας Γκιουλέκας.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη