1 Νοε 2010

Στον ΟΑΣΘ ο Γιάννης Μπουτάρης

"Ο ΟΑΣΘ δείχνει πώς πρέπει να λειτουργούν όλες οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας", δήλωσε ο κ.Μπουτάρης
To πρωί ο Γιάννης Μπουτάρης, επισκέφθηκε τα γραφεία του ΟΑΣΘ στην οδό Παπαναστασίου, συνοδευόμενος από τον δημοτικό σύμβουλο, Παναγιώτη Αβραμόπουλο, και τους ...
υποψήφιους συμβούλους,, Χριστίνα Κομνηνακίδου, Δημήτρη Τσερμενίδη και Σπύρο Πέγκα.


«Ο ΟΑΣΘ, με την οργάνωση, τη στελέχωση και την εμπειρία της 52χρονης λειτουργίας του, δικαιούται να είναι ο φυσικός σύμβουλος για όλες τις δημόσιες συγκοινωνίες», επεσήμανε ο επικεφαλής της «Πρωτοβουλίας για τη Θεσσαλονίκη» και σημείωσε πως ο «κοινωνικοποιημένος χαρακτήρας του οργανισμού δείχνει και τον τρόπο με τον οποίο ».

Ο υποψήφιος δήμαρχος δεσμεύτηκε για άμεση και καθημερινή συνεργασία από την πρώτη μέρα που θα εκλεγεί σημειώνοντας την ανάγκη βελτίωσης της πολιτιστικής γραμμής, αλλά και τη δυνατότητα συνεργασίας στη θαλάσσια συγκοινωνία, που η «Πρωτοβουλία» επιμένει πως πρέπει να δημιουργηθεί.

Από πλευράς εργαζομένων, ο πρόεδρος, Δημήτρης Τσερμενίδης περιέγραψε στον Γιάννη Μπουτάρη τις μεγάλες δυνατότητες του ΟΑΣΘ, εστιάζοντας «στην ανάγκη επέκτασης των γραμμών σε όλο το νομό, στην ανανέωση του στόλου και στην βελτίωση της λειτουργίας με τις δυνατότητες που δίνουν οι εφαρμογές της τηλεματικής».

Στη συνέχεια ο Γιάννης Μπουτάρης και τα μέλη της «Πρωτοβουλίας» ενημερώθηκαν για την πορεία του ΟΑΣΘ από μέλη του Δ.Σ. του Οργανισμού. «Πρόκειται για τον μεγαλύτερο φορέα συγκοινωνιών στη βόρεια Ελλάδα και τον πιο συγκροτημένο και οργανωμένο σε όλη τη χώρα», δήλωσε ο πρόεδρος, Χρήστος Απ. Στεφανίδης αναφερόμενος «στους 185 εκατομμύρια επιβάτες, τους 2725 εργαζόμενους, τους 2000 μετόχους και τα 622 λεωφορεία που έχει στη διάθεσή του ο ΟΑΣΘ».

«Στόχος όλων μας είναι η εξυπηρέτηση του πολίτη γι’ αυτό και η συνεργασία του Δήμου Θεσσαλονίκης με τον ΟΑΣΘ είναι αυτονόητη. Μένει μόνον να συντονίσουμε τους 84 Δήμους που εξυπηρετούνται από τον ΟΑΣΘ», δήλωσε ο Γιάννης Μπουτάρης.

Αύριο Τρίτη 2/11, στις 9 π.μ. ο Γιάννης Μπουτάρης θα δώσει συνέντευξη στο Ράδιο Antenna. Στις 11 π.μ. θα επισκεφθεί το Άσυλο του Παιδιού. Στις 12 το μεσημέρι θα δώσει συνέντευξη στο Real FM και στη 1 μ.μ. στο ραδιοσταθμό Flash.

Στις 6 μ.μ., στο εκλογικό κέντρο της Τσιμισκή, η θεματική εκδήλωση για το Πράσινο και τους Δημόσιους Χώρους.

Στις 11 μ.μ. ο Γιάννης Μπουτάρης θα συμμετάσχει σε τηλεοπτική εκπομπή της ΕΤ3.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη