9 Νοε 2010

Με Μάνθο και Δρίτσα το επόμενο δημοτικό συμβούλιο...

Σημαντικά πρόσωπα της κοινωνίας της Θεσσαλονίκης θα βρεθούν στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου από το Συνδυασμό Γκιουλέκα, καθώς σύμφωνα με ακριβείς πληροφορίες μας,  εκλέγονται σίγουρα οι...
άνθρωποι που διακρίθηκαν για το επίπεδο που κράτησαν στον προεκλογικό αγώνα. Πρώτος, ανάμεσα σε αυτούς ο πρώην πρύτανης του ΑΠΘ Αναστάσιος Μάνθος, που σίγουρα δίνει ακόμη περισσότερο κύρος στην ομάδα Γκιουλέκα. Σίγουρα εκλέγεται η γνωστή δημοσιογράφος Αφροδίτη Χρυσοχόου, που δίνει μεγάλη αίσθηση ανανέωσης, όπως και η Μελίνα Δερμεντζοπούλου. Η τελευταία δήμαρχος Τριανδρίας Πολυξένη Δρίτσα είναι πολύ ψηλά στη λίστα της σταυροδοσίας όπως και ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Σωτήρης Μαγόπουλος, κάτι που σημαίνει ότι οι παραγωγικές τάξεις της Θεσσαλονίκης θα έχουν ισχυρή έκφραση μέσα στο δημοτικό συμβούλιο.  Το ίδιο θα πρέπει να θεωρήσουμε και για τον χώρο του αθλητισμού, αφού ο γνωστός για τις διεθνείς διακρίσεις του στην ποδηλασία Θωμάς Τιμαμόπουλος φαίνεται να εκλέγεται. Όπως και για το χώρο του συνδικαλισμού λόγω της βέβαιης εκλογής των Γιάννη Πάιδα και Στ. Γωγάκου.

Σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται, σύμφωνα με τις ακριβείς πληροφορίες μας και η εκλογή της Άννας Ευθυμίου, που έγινε πανελληνίως γνωστή από την αξιόλογη δράση της μη κυβερνητικής οργάνωσης "ΝΕΟΙ".
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη