29 Νοε 2010

Απίστευτη αθλιότητα της ΝΕΤ εναντίον της TV-100!!!

Στην πρωινή εκπομπή έγινε παρουσίαση συκοφαντικού δημοσιεύματος χωρίς απάντηση και αντίκρουση των αναληθειών...

Μερικοί στη ΝΕΤ αποδεικνύουν καθημερινά ότι οι πρακτικές του αυριανισμού και του βαθέως ΠΑΣΟΚ είναι βαθιά ριζωμένες μέσα τους.
Πριν από λίγο στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ η ανταποκρίτρια της εκπομπής και εργαζόμενη στην ΕΡΤ-3 δημοσιογράφος, βγήκε να παρουσιάσει τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη... Και τι νομίζετε ότι βρήκε να πει ανάμεσα από όλες τις ειδήσεις που είχαμε στη Βόρεια Ελλάδα; Μα, φυσικά το τι (υποτίθεται ότι) συμβαίνει στην TV-100!!!

Η κυρία αυτή λοιπόν έκανε αναπαραγωγή ενός δημοσιεύματος της "Αυριανής" (όχι σημερινό αλλά της προηγούμενης Παρασκευής!) για τα συμβαίνοντα στην TV-100 το οποίο καμία μα καμία σχέση δεν έχει με την πραγματικότητα. Μιλά για υψηλούς μισθούς, εργαζομένους- φαντάσματα και μαύρες τρύπες, που σε καμία περίπτωση δεν υπάρχουν πουθενά, εκτός από το μυαλό όσων τα γράφουν και τα αναπαράγουν...
Φυσικά, η κυρία ανταποκρίτρια, δεν μπήκε στον κόπο ούτε να διασταυρώσει την "είδηση", ούτε να πάρει την άλλη άποψη αλλά ούτε και να προστατέψει τους συναδέλφους της από κακοήθειες και συκοφαντίες. Μπήκε, όπως και όλη η ΝΕΤ, στην προσπάθεια κατασυκοφάντησης της TV-100, προκειμένου στη συνέχεια να έρθει ως ώριμο φρούτο η πολιτική Μπουτάρη για το συγκεκριμένο κανάλι.
Τα αναληθή και συκοφαντικά δημοσιεύματα εναντίον της TV-100 είναι πολύ της μόδας τελευταία. Αυριανή, Έθνος και ΝΕΤ μπήκαν για τα καλά στο χορό της απαξίωσης. Όσοι τα γράφουν αυτά είναι απαράδεκτοι. Γιατί επιτρέπουν να γίνεται στην πλάτη τους ένα βρώμικο πολιτικάντικο παιχνίδι, που αφορά τη δημοσιογραφία και την πόλη γενικότερα...

ΥΓ: Στα δημοσιεύματα έχει απαντήσει με ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Βασίλης Παπαγεωργόπουλος. Ιδίως σε εκείνα τα σημεία στα οποία κάποιοι γράφουν ότι συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι εισπράττουν τεράστια ποσά. Φυσικά και οι αμοιβές τους δεν ξεπερνούν τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας. Αλλά κανείς από τους "έγκριτους δημοσιογράφους" δεν αισθάνεται την υποχρέωση έναντι της δημοσιογραφίας να αναφερθεί και στην απάντηση. Βλέπετε, αυτή θα χαλούσε το σκηνικό λάσπης που στήνεται τώρα κατά της TV-100!
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη