9 Δεκ 2010

Πάει για χειρουργείο ο Βιτόλο στον ΠΑΟΚ

Δύσκολα θα αποφύγει τη χειρουργική επέμβαση ο αμυντικός μέσος του ΠΑΟΚ, Βίκτορ Βιτόλο. Ο τραυματισμός του στο γόνατο δεν υποχωρεί με τη συντηρητική αγωγή που ακολουθεί εδώ και λίγες μέρες και την Παρασκευή θα ξεκαθαριστεί αν είναι προτιμότερο να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση.
 
 
Σε αυτήν την περίπτωση ο Βιτόλο θα απουσιάσει από τις υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος του χρόνου. Σε αυτό το διάστημα ο “δικέφαλος” θα αντιμετωπίσει Ηρακλή και Κέρκυρα για το πρωτάθλημα, τον ΠΑΣ Γιάννινα για το Κύπελλο, ενώ θα δώσει και το πολύ κρίσιμο παιχνίδι με την Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ για την πρόκριση στους “32” του Γιουρόπα Λιγκ.
 
Αντίθετα, τα νέα ήταν ευχάριστα για τον Ναμπίλ Ελ Ζαρ και τον Μίροσλαβ Σνάουτσνερ. Και οι δύο προπονήθηκαν κανονικά και μάλιστα ο Πολωνός πλάγιος μπακ υπολογίζεται για τη βασική ενδεκάδα στο σαββατιάτικο ντέρμπι με τον Ηρακλή στην Τούμπα, καθώς οι λύσεις ολοένα και περιορίζονται. Θέση στο αρχικό σχήμα θα πάρει σίγουρα ο Κλάους Αθανασιάδης, μετά το κρίσιμο γκολ που πέτυχε στη Λάρισα, ενώ πιθανή είναι και η χρησιμοποίηση του Σωτήρη Μπαλάφα.
 
Με βάση τις μέχρι στιγμής δοκιμές του Μάκη Χάβου, η πιθανότερη ενδεκάδα για το ντέρμπι της “Τούμπας” αποτελείται από τους Κρέσιτς, Σνάουτσνερ, Σακελλαρίου, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Μπαλάφα, Πάμπλο Γκαρσία, Φωτάκη, Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδη και Αθανασιάδη.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη