20 Δεκ 2010

Χριστούγεννα στην Αράχωβα με το Paradise Vacation Club

Η Αράχωβα είναι ένα ορεινό χωριό κτισμένο στους πρόποδες του βουνού Παρνασσός σε υψόμετρο 950μ. στο νομό Βοιωτίας και απέχει περίπου 160 Km από την Αθήνα. Όμορφα πέτρινα σπίτια στενοί δρόμοι και πηγές ολόγυρα είναι η πρώτη εικόνα που βλέπει ο επισκέπτης.Οι ρίζες της Αράχωβας φτάνουν δια μέσου των αιώνων στις δύο προομηρικές πόλεις, την...
Κυπάρισσο ανατολικά στη θέση Μπάνια, και την Ανεμώρεια δυτικά στη θέση Τρουβουλού εκεί που βρίσκεται το νεκροταφείο της Αράχωβας σήμερα. Οι κάτοικοι ήταν Αιολικής φυλής ανακατεμένοι με Δωριείς, όπως όλοι της Φωκίδας. Μιλούσανε την βορειοδυτική δωρική γλώσσα. Λάβανε μέρος στον Τρωϊκό πόλεμο με αρχηγό τον Επίστροφο και το Σχεδία και αργότερα πολέμησαν κατά των Θεσσαλών.


Αναχωρήσεις - Περιλαμβάνεται
ANEMOLIA RESORT & CONFERENCE 4*
3, 4 ΗΜΕΡΕΣ
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ-ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ
Στο πιο όμορφο σημείο της κοσμοπολίτικης Αράχοβας, με μοναδική θέα τις βουνοκορφές του Παρνασσού και την κοιλάδα των Δελφών, το ξενοδοχείο ΑΝΕΜΟΛΙΑ αποτελεί ιδανικό ορμητήριο για αποδράσεις στη φύση, ταξιδιωτικές περιηγήσεις, αρχαιολογικές αναζητήσεις και μία τεράστια ποικιλία δραστηριοτήτων και σπόρ.
'Ενα από τα μοναδικά πλεονεκτήματα του ξενοδοχείου ANEMOΛIA στην Αράχoβα είναι ο συνδυασμός απλότητας και πολυτέλειας, παραδοσιακής και μοντέρνας άνεσης, ηρεμίας και διασκέδασης, ή ακόμα σκι και κολύμπι μαζί.

ΠΑΙΔΙΑ ΕΩΣ 6 ΕΤΩΝ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ: ΔΩΡΕΑΝ

ΤΙΜΕΣ ANA ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ
ΔΙΚΛΙΝΟ/ΤΡΙΚΛΙΝΟ
ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΘΕΑ ΒΟΥΝΟ
132€/170€
ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΘΕΑ ΠΟΛΗ-ΤΟΠΙΟ
156€/202€
ΜΙΝΙ ΣΟΥΙΤΑ
232€/300€


ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗΣ:20€ ΚΑΤ’ΑΤΟΜΟ

Με το Paradise Vacation Club φυσικά ! http://www.paradisetravel.gr τηλ. 231-0060.600, 210-69.25.600
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη