100 χρόνια από την Γενοκτονία των Ποντίων: Η μνήμη άσβεστη – Η πληγή ανοιχτή

100 χρόνια από την Γενοκτονία των Ποντίων: Η μνήμη άσβεστη – Η πληγή ανοιχτή
100 χρόνια από την Γενοκτονία των Ποντίων: Η μνήμη άσβεστη – Η πληγή ανοιχτή

Χωρίς Όρια 21-01-2011 - περί Chemtrails

24 Ιαν 2011

CHEMTRAILS – αεροψεκασμοί ο διάλογος άνοιξε -και- στο taxalia...

Σήμερα θα ασχοληθούμε με ένα πολύ λεπτό ζήτημα... τα CHEMTRAILS....
 (οι αεροψεκασμοί δηλαδή).

Λέμε λεπτό ζήτημα διότι ακόμη και η αναφορά του ζητήματος πολλές φορές μπορεί να σε κατατάξει στους «γραφικούς». Ο χαρακτηρισμός αυτός φυσικά δεν μας αφορά αλλά από την άλλη δεν μας αρέσει που τον χρησιμοποιούν καταχρηστικά προκειμένου να «αφορίσουν» οποιοδήποτε θελήσει να «ψάξει» ένα θέμα που εκ πρώτης όψεως μοιάζει υπερβολικό ή/και συνομωσίολογικό.

Πολλά έχουν γραφτεί στον τύπο αλλά κυρίως στο διαδίκτυο. Άλλα σοβαρά άλλα γελοία ή εν πάση περίπτωση υπερβολικά.

Εμείς εδώ δεν θέλουμε να γράψουμε πολλά. Εξάλλου στο τέλος της ανάρτησης θα βρείτε αρκετά λινκ για παραπάνω έρευνα.

Δεν μπορούμε να αποδείξουμε κάτι φυσικά, αλλά ανοίγουμε επίσημα και από εδώ, έναν διάλογο που στο διαδίκτυο έχει ανοίξει καιρό.
Είναι βέβαιο ότι σιγά σιγά όπως και σε άλλα θέματα, θα βρούμε την άκρη…

Να σας πούμε επιπλέον τα εξής: Ότι οι επόμενες αναρτήσεις μας θα έχουν την μορφή ντοκιμαντέρ (φωνή και video) αλλά και ότι ο σκοπός του Χωρίς Όρια είναι ακριβώς αυτός, να ασχοληθούμε με θέματα που εκ πρώτης όψεως μοιάζουν υπερβολικά…

Το video-ταινία (μία ώρα και επτά λεπτά) που ακολουθεί έχει μεταφράσει η εκπληκτική vasoula και είναι ίσως ότι καλύτερο μπορείτε να δείτε σε μορφή ντοκιμαντέρ για το θέμα. Αυτό διότι το θέμα αναλύει πολύ διεξοδικά η έμπειρη και εξειδικευμένη επιστήμονας Ρόζαλιντ Πήτερσον.
Η Ρόζαλιντ Πήτερσον έκανε εκτεταμένη έρευνα για τους αεροψεκασμούς και παρουσιάζει το θέμα αναλυτικά και εμπεριστατωμένα, με πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία. Οι πειραματισμοί ποικίλουν όπως και τα χημικά ή τα σωματίδια που στην ατμόσφαιρα. Η όψη του ουρανού έχει αλλάξει σημαντικά στις μέρες μας, σε σχέση με αυτό που (οι παλιότεροι) βλέπαμε στη δεκαετία του '70 και μέχρι ισως τα μέσα της δεκαετίας του '80.

Η έρευνα στις υδάτινες πηγές έδειξε την ύπαρξη αρκετών στοιχείων που ειναι βλαβερά για την υγεία των ανθρώπων αλλά και των ζώων και των φυτών, και προέρχονται από τους ψεκασμούς κάποιων ... "ειδικών" αεροσκαφών. Οι ψεκασμοί ποικίλουν όπως και τα προγράμματα που κρύβονται πίσω από αυτούς. Όλα αυθαίρετα χωρίς την συναινεση των πολιτών σε καμία χώρα και από τις ενδείξεις, όλα δυνητικά ιδιαιτέρως βλαπτικά για τη διαβίωση στον πλανήτη Γη.

Η επισήμανσή της από το 51 λεπτό του βίντεο και μετά, για το γεγονός ότι η σχεδόν μόνιμη θολούρα και οι πυκνές νεφώσεις καθιστούν άχρηστα τα τηλεσκόπια , είναι πολύ σημαντική. Το να υπάρχει σχέδιο απόκρυψης αυτών που θα μπορούσε να εντοπίσει ένα τηλεσκόπιο στα αστερια, είναι πολύ πιθανό, και πάντως οδηγεί σε καχύποπτες σκέψεις., Για να μην πούμε για την εξοργιστική λογική της ελίτ που πιστεύει ότι μπορεί να αποφασίζει πριν από μας για μας, και να ελέγχει ακόμα και το τι θα μαθαίνουμε.

Δείτε το video


Πηγές – Αναφορές
http://aircrap.org/
http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic.php?p=127745#p127745


Αρχείο των θεμάτων βρείτε εδώ>>

_________________________________________________
e-mail αναγνωστών:
_________________________________________________

1.ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΟΙΑ
Με απόλυτη σιγουριά, δεν είναι φυσικό φαινόμενο. Τα «απόνερα»των αεριωθουμένων, είναι ορατά για πολύ λίγο. Στη συγκεκριμένη περίπτωση τα «απόνερα, απλώνουν. Απλώνουν ανάλογα με τους αέρηδες σε εκείνο το υψόμετρο. Πάντα, βλέπεις αεροπλάνα να πηγαινοέρχονται δεξιά αριστερά. Συνωστισμός στον αέρα θα έλεγες. Σε ένα δύωρο, τρίωρο, ο ουρανός από γαλάζιος γίνεται εκρού. Παρακολουθείς το άπλωμα της ουράς των αεροπλάνων. Δεν θα μου το αμφισβητήσει κανείς αυτό. Πάμπολες φορές το είδα. Και κάτι ακόμη. Σχεδόν πάντα, μετά από τους ψεκασμούς, περιμένουμε βροχοπτώσεις. Δηλαδή θα ακούσουμε για φαινόμενα την Πέμπτη; Ψεκασμοί την Τετάρτη. Σε μια ευρύτατη περιοχή. Από τη Βέροια, βλέπεις ότι Κοζάνη, Πιερία, Πέλλα, Θεσσαλονίκη, είναι γεμάτος ο ουρανός.
Στέλνω και μια φωτογραφία από Ολανδία. Την βρήκα τυχαία στο GOOGLE EARTH.
Τα στοιχεία της είναι jandan 20093740
_________________________________________________


2.http://anti-ntp.blogspot.com
Chemtrails Ελλάδα 18/11/2010
http://anti-ntp.blogspot.com/2010/11/chemtrails-18112010.html
pdf που λένε UK και US είναι επίσημες αναφορές αγγλικής και αμερικάνικης κυβέρνησης
http://rapidshare.com/files/444115539/______________.zip
Σας στέλνω 2 πολύ συγκεκριμένα βίντεο που πιστεύω καλύπτουν όλο το φάσμα βίντεο από utube
Πρώην αρχηγός του FBI για τους αεροψεκασμούς

Πάρτε εδώ ένα πολύ καλο ντοκιμαντέρ
Τι στο καλό μας ψεκάζουν;

Και αυτό που είναι σουπερ βίντεο
http://www.youtube.com/watch?v=DEa2TI_Dj8U

Υλικό μπορείτε να βρείτε και από αυτήν την κατηγορία στο blog μου
http://anti-ntp.blogspot.com/search/label/chemtrails

Τέλος στο παρακάτω λινκ θα βρείτε όλα τα αεροπλάνα που πετάνε στον ελλαδικό χώρο (και φυσικά έχουν κατάθεση σχέδιο πτήσης στην ΥΠΑ)(ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ Η ΠΤΗΣΗ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΔΙΟ ΠΤΗΣΗΣ)
http://rdrinfo.net/
ΑΝ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΛΙΝΚ ΑΥΤΟ... ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ Η ΨΕΚΑΣΤΙΚΑ(και φυσικά πίσω βλέπετε ουρές)
_________________________________________________

Bίντεο από εταιρεία της Θεσσαλονίκης:
Share

58 σχόλια:

 1. Φοβερή η παρουσίαση της γυναίκας, και εντυπωσιακή η έρευνα της.

  Τaxalia σε κάποιο σημείο λέτε:
  "Λέμε λεπτό ζήτημα διότι ακόμη και η αναφορά του ζητήματος πολλές φορές μπορεί να σε κατατάξει στους «γραφικούς». "

  Γραφικούς;; Χθες ψέκαζαν 4 ή 5 μαζί και ΕΠΗΞΑΝ κυριολεκτικά τον ουρανό της Αττικής, ο οποίος από καταγάλανος, σε 2 ώρες έγινε καρασυννεφιασμένος. Γραφικοί είναι αυτοί που δεν κοιτάνε ποτέ προς τα πάνω να δουν τι γίνεται!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Στην Αργολίδα επίσης την 20/1/2011 έγιναν πάλι ψεκασμοί. Έχω μικρό βίντεο με το κινητό και φωτογραφίες αλλά δεν γνωρίζω πως να σας στις στείλω.Οσον αφορα το θέμα των "λεπτών χειρισμών" αυτό λύνεται ευκολότατα αν τεθούν οι παρακάτω πολύ ξεκάθαρες ερωτήσεις:

  - Τι εθνικότητος είναι τα αεροπλάνα;
  -Από που απογειώνονται;
  -Ποια είναι η σύσταση των ουσιών που ψεκάζουν;
  -Για ποιό λόγο συμβαίνει αυτό;
  -Ποια είναι η αρχή που δίνει την εντολή;
  -Πόσο κοστίζει ένας τέτοιος ψεκασμός;
  -Σε ποιό προϋπολογισμό αναγράφεται;
  -Ποιός είναι ο νόμος που αφορά στο θέμα αυτό;

  Όπως βλέπετε τίποτα το "συνωμοσιολογικό" όλα απλά και καθαρά. Ας απαντήσουν οι "κοπτόμενοι" για διαφάνειες και ηλεκτρονικές διακυβερνήσεις και ιντερνετ κλπ κλπ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. - Τι εθνικότητος είναι τα αεροπλάνα;
  -Από που απογειώνονται;


  Kαμία κρατική υπηρεσία δεν αναγνωρίζει ότι υπάρχουν τέτοια σκάφη. Σαφώς λοιπόν δε θα μας δώσουν λεπτομέρειες για αυτά. Οσοι τα παρατηρησαν με ισχυρά κυάλια ή τηλεσκόπιο, διαπίστωσαν ότι δεν φέρουν διακριτικά.

  -Ποια είναι η σύσταση των ουσιών που ψεκάζουν;  Ποικίλει. Δες το βίντεο, αναλύει αρκετά.


  -Για ποιό λόγο συμβαίνει αυτό;

  Σιγά μη μας πουν.
  Δες το βίντεο.


  -Ποια είναι η αρχή που δίνει την εντολή;

  Η κρατική.


  -Πόσο κοστίζει ένας τέτοιος ψεκασμός;

  Χρηματικό κόστος δεν ξέρω και αδιαφορώ. Το κόστος στην υγεία μας, τις καλλιέργειες και την ύδρευση αρκετά μεγάλο. Δες το βίντεο.


  -Σε ποιό προϋπολογισμό αναγράφεται;

  Σε κανέναν που να δημοσιοποιείται


  -Ποιός είναι ο νόμος που αφορά στο θέμα αυτό;

  Εδώ δεν αναγνωρίζουν καν την πρακτική θα έχουν φτιάξει και νόμο;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Εκτός από τους αεροψεκασμούς (με χαϊβανόσκονη) να ασχοληθούμε και με το άλλο μεγάλο θέμα που είναι οι υδροψεκασμοί. Είναι γνωστό σε όλα τα ψάρια τα οποία μόλις βλέπουν τα απόνερα των πλοίων από τον βυθό αναρωτιούνται: ρε συ, πάλι μας ψεκάζουν...
  Ένα απλό φυσικό φαινόμενο έχει γιγαντωθεί σε παγκόσμια συνομωσία ελέγχου των ανθρώπων... έλεος!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Andreas Vossinakis μπορείς να μας εξηγήσεις λίγο καλύτερα αν θες, ποιο ακριβώς φαινόμενο αποκαλείς εσύ "απλό" και "φυσικό" ; (Αν θες μας λες και πόσων χρονών είσαι επί τη ευκαιρία, γιατί προφανώς δεν θα'σαι αρκετά χρόνια στον πλανήτη για να'χεις δει έναν "απλό" και "φυσικό" ουρανό... )

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. anticonmormistria ένα απλό search εαν κάνεις στο google, θα δείς τι είδους σελίδες ασχολούνται με τέτοια θέματα συνομωσιολογίας. Αυτό και μόνο φτάνει για να μην πιστεύεις ότι διαβάζεις

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Το φαινόμενο τής υγροποιησης,λόγω των εξαιρετικά χαμηλών θρμοκρασιών που επικρατουν σε μεγάλο υψόμετρο τών αερίων που παράγουν οι μηχανές των αεροπλάνων σου λεει ο άνθρωπος.
  Το παραπάνω μπορείς να το εξηγήσεις και σε ένα δεκάχρονο παιδι αλλά όχι σε μερικούς "άρρωστους" συνωμοσιολόγους και λυπάμαι αλλά το χαρακτηρισμό του γραφικού τον κερδίζετε επάξια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Να κάνω μια αφελή ερώτηση. Αν όντως υφίσταται η συνωμοσία, οι τελοςπαντων νεοταξίτες-εβραίοι-σορος-μαγια η μέλισσα κλπ που τα οργανωνουν πως προστατεύουν τους εαυτούς τους και τις οικογένοιες τους μια και ζουνε κατω απο τον ίδιο ουρανο ; Κάθονται όλη μέρα σπιτι, τους συνταγογραφει η Bildeberg αντιδοτα, κραταν ομπρέλλα όταν ψεκάζει, έχουν μάσκες ;

  ας με διαφωτισει κάποιος παρακαλώ ήρεμα και χωρις πρωσωπικές επιθεσεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Σε πιάνω αδιάβαστο. Μα καλά δεν έβλεπες x-files??? Όταν εμβολιάζαν όλον τον κόσμο με το δήθεν εμβόλιο κατά της ευλογιάς, οι μιλημένοι εμβολιάζοταν με το αντιχαϊβανοεμβόλιο, ώστε να αναπνέουν ελεύθερα!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Tassos να κάνω εγώ μια ερώτηση;
  ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟ ΕΙΔΕΣ;;;;
  Γιατί εκεί μονο ΥΠΑΡΚΤΑ στοιχεία δίδονται από ΚΡΑΤΙΚΕΣ υπηρεσίες όπως καταδεικνύει η Ρόζαλιντ και σίγουρα όχι αποκυήματα της φαντασίας της.

  Το κακό με τους προλαλήσαντες εδώ, (και ειδικά με τον Αντρέα Βοσσινάκη) είναι ότι λένε τα δικά τους έτσι για να'χουνε να λένε, χωρίς να έχουν δει το βίντεο εξ αφορμής του οποίου έγινε αυτό το τόπικ. Όποιος μπορέσει να αντικρούσει αυτά που παρουσιάζει η Ρόζαλιντ στο βίντεο, ΜΕ ΒΑΣΙΜΟ ΕΡΕΙΣΜΑ κι όχι παπαρολογίες περί συνωμοσιολόγων, τότε το συζητάμε. Διαφορετικά δεν ξανα-απαντώ σε αερολογίες και στο μακρύ και στο κοντό που γράφει ο καθένας, απλά επειδή βρήκε εφαλτήριο να εκφράσει αυτά που κουβαλάει στο μυαλό του από καιρό ( σκέψεις άνευ ερείσματος και ισχυρού επιχειρήματος κατά κύριο λόγο- αφού βλέπω επί της ουσίας άγνοια για ένα πολύ σοβαρό και δυστυχώς ΥΠΑΡΚΤΟ ζήτημα)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. προς βοσσινάκη, black και λοιπά φερέφονα του συστήματος:
  1. θερμή παράκληση: δείτε το ρημάδι το βίντεο πριν γράψετε την @@ σας
  2. δεν είμαστε αφελείς, ούτε αμόρφωτοι.. το πρώτο πράγμα που κοιτάμε είναι μήπως πρόκειται για απλούς κρυστάλλους πάγου.. η διαφορά αυτού που λέτε με τα τοξικά chemtrail είναι ξεκάθαρη: τα φυσιολογικά ίχνη (contrail) που οφείλονται στο πάγωμα των υδρατμών έχουν μήκος μόνο 3 ή 4 φορές αυό του αεροσκάφους και εξαφανίζονται σχεδόν αμέσως (είναι όπως τα χνώτα μας τον χειμώνα).. εμείς μιλάμε για τις επίμονες λευκές γραμμές (chemtrail) που παραμένουν για ώρες και, αντί να διαλύονται φυσικά, απλώνονται δίνοντας στον ουρανό ένα αρρωστημένο γκρι χρώμα(ανοίξτε τα μάτια σας επιτέλους!!)
  3. δηλαδή αν δεν το αναφερει η τρέμη εσείς δεν δέχεστε ότι κάτι είναι αλήθεια;
  4. σκεφτήκατε πόσο δουλική στάση είναι το να επιτίθεται κανείς σε αυτόν που προσπαθεί να του ανοίξει τα μάτια;
  5. όταν ο γαλιλαίος είχε απηυδήσει με τους ιεροεξεταστές, τους είπε: ορίστε το τηλεσκόπιό μου, κοιτάξτε μόνοι σας αν η Γη κινείται ή όχι.. ο λόγος για τον οποίο δεν τόλμησαν (όπως εσείς) να δουν την αλήθεια κατάματα είναι γιατί δεν είναι εύκολο να αναθεωρήσεις όλα όσα πίστευες.. σκεφτείτε το..
  6. κάποιοι, παρόλα αυτά, τολμούν να ερευνήσουν την αλήθεια.. αντιλαμβάνεστε άραγε πόσο τιποτένιο είναι το να προσπαθείτε εσείς (οι υποταγμένοι) να τους αποτρέψετε;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Επιτέλους ρε κι ένας που έχει τ'άντερα να κοιτάξει κατάματα κάποια πληροφόρηση και να την πραγματευτεί με πνεύμα ερευνητικό, αντί να πυροβολεί τον αγγελιαφόρο με υφάκι εκατό καρδιναλίων που δεν ξέρουν όμως την τύφλα τους!

  Αιθεροβάμονα, απλά υποκλίνομαι.
  ΕΓΡΑΨΕΣ μεγάλε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Φοβερή δουλειά έκανε η Αμερικανίδα επιστήμων.
  Είτε είναι για στρατιωτικούς σκοπούς, είτε για τροποποίηση του κλήματος, δήθεν για το καλός μας, είτε για την μείωση του υπερπληθυσμού του πλανήτη, αφού δεν υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις και αφού τα βλέπουμε είναι συνωμοσία κατά της ανθρωπότητας. Τώρα δεν ξέρω ποιοι απο τους ηγέτες γνωρίζουν.
  Επίσης μια ερώτηση μου είναι, αφού γίνονται σε αυτήν την κομητεία της Αμερικής γιατί τα βλέπουμε πάνω απο τους Ελληνικούς ουρανούς? Εχουν επεκταθεί σε όλον τον πλανήτη!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Γνωρίζω ότι:
  - Πολλοί αρμόδιοι έχουν κατά καιρούς παραδεχτεί ότι γίνονται ψεκασμοί για επηρεασμό του καιρού. Τελευταία φορά άκουσα έναν στο πρωινάδικο του μεγκα με τον χασαπόπουλο το σκ των εκλογών αν θυμάμαι καλά. Ήταν μετεωρολόγος και είπε ότι γίνονται ψεκασμοί για επηρεασμό του καιρού. Οι δημοσιογράφοι δεν αμφισβητήσαν τα λεγόμενά του. Τον ρώτησαν απλώς με τι χημικά. Η απάντηση τού ήταν "Δεν γνωρίζουμε.Δεν είναι γνωστά". Οι δημοσιογράφοι δεν επέμειναν, ούτε κι αυτός. Από τη στιγμή που βγαίνουν τόσοι αρμόδιοι επί του θέματος και παραδέχονται ότι γίνονται ψεκασμοί ποιός είμαι εγώ να διαφωνήσω;
  -Πρόσφατη έρευνα Ολλανδού επιστήμονα απέδειξε ότι η έλλειψη ηλιακής ακτινοβολίας είναι πολύ πιο επεικίνδυνη από την ηλιοθεραπεία. Φυσικά δεν εννοούσε ψηθείτε στον ήλιο, ούτε μας είπε κάτι που δεν ξέραμε ήδη.
  Τώρα, αφού αρμόδιοι έχουν παραδεχτεί την ύπαρξη ψεκασμών, τίθενται διάφορα ερωτήματα:
  - Ποιός χρηματοδοτεί;
  - Γίνονται και για άλλους λόγους πέραν του επηρεασμού των καιρικών φαινομένων;
  - Γνωρίζουν τυχόν επιπτώσεις στο οικοσύστημα;
  - Αν ναι, αυτοί που τους διενεργουν-χρηματοδοτούν πως προστατεύονται;
  - Μήπως πρόκειται για άρρωστους εξουσιομανείς που την έχουν δει θεοί επί γης (χαρακτηρισμός που πάει γάντι στην ελίτ);
  Προσωπικά ούτε απορρίπτω άλλα ούτε αποδέχομαι κάτι εύκολα.
  Οι φίλοι που διαφωνούν μπορούν να το εκφράσουν κόσμια έστω και χωρίς επιχειρήματα ή προβληματισμούς. Το να υβρίζουν το μπλογκ που τους φιλοξενεί και τους αναγνώστες με διαφορετική άποψη κάνει αυτούς γραφικούς.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. δημήτρη αν το έβλεπες όλο το βίντεο θα παρατηρούσες ότι ανέφερε και άλλα μέρη του κόσμου που γίνονται.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Δημήτρη, η γυναίκα εστίασε στο τι γίνεται στην δική της περιοχή. Λογικό είναι. Δε γίνεται όμως να μην είδες τις ομοιότητες στις φωτογραφίες και τα βιντεοπλάνα της, με αυτά που βλέπουμε και εδώ στους δικούς μας ουρανούς και σε πολλές άλλες χώρες του κόσμου. Το Youtube ΒΡΙΘΕΙ από βίντεο με παρόμοια πλάνα, απο Γερμανία, Αγγλία, Ιταλία, ΠΑΝΤΟΥ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Το ότι γίνονται ψεκασμοί για την πρόληψη χαλαζιού ή για τν έναρξη βροχής είναι γνωστό και μάλλον απο εκεί προέρχεται ο αστικός μύθος των chemtrails.
  Επειδή η κουβέντα δεν οδηγεί πουθενά (μάλλον τα ψεκαστικά κάνουν δουλειά τελικά!!!) απάντησε μου σε αυτά:
  1) Γιατί κάποιος να φορτώσει αεροπλάνα με τόσο βάρος?
  2) Γιατί να ψεκάσει από τέτοιο ύψος όπου η διασπορά στην θάλασσα (70% του πλανήτη) είναι τεράστια
  3) Όταν ρίχνεις ενα υγρό στην ατμόσφαιρα και μάλιστα στην στρατόσφαιρα, η υπεριώδης ακτινοβολία από τον Ήλιο θα διασπάσει το χημικό αυτό σε ακίνδυνες ουσίες
  4) Οι πιλότοι των αεροπλάνων θέλουν να ψεκάζουν τις οικογένειές τους?
  5) Δεν θα ήταν πιο οικονομικό, πιό εύκολο και πιο απαρατήρητο να βάζουν αυτό το χημικό στο νερό που πίνεις?????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Τα πράγματα είναι απλά, σηκώστε το κεφάλι και κοιτάξτε τον ουρανό εκεί ψηλά: αναφέρομαι σε αυτούς που εύκολα κάνουν χρήση του χαρακτηρισμού «γραφικός» ή «συνομωσιολόγος» και ξενοιάζουν, λες και χρησιμοποίησαν το πλέον αδιαμφισβήτητο επιχείρημα.

  Οι ψεκασμοί είναι γεγονός που μπορεί, ο καθένας, να τους παρατηρήσει: με τα μάτια του, τα κιάλια του, τα τηλεσκόπιά του κτλ. Τώρα, ο λόγος για τον οποίο γίνονται και από ποιούς γίνονται είναι ερωτήματα που, αν και έχουν σημασία, δε χρειάζεται να συμφωνήσουμε όλοι στις απαντήσεις τους.

  Όσοι λένε ότι δεν έχουν δει αεροπλάνα να ψεκάζουν τον ουρανό: είτε ψεύδονται, είτε ποτέ τους δεν κοίταξαν ψηλά για να τα παρατηρήσουν.

  Με δεδομένες τις πτύσεις των ψεκασμών, το κύριο ερώτημα είναι: Ποιός είναι αυτός που πληρώνει τα τεράστια έξοδα αυτών των πτήσεων; Σίγουρα θα υπάρχει ένας λόγος σημαντικός (μπορεί για το καλό μας, μπορεί για το κακό μας). Από εδώ και πέρα, μπορεί να αρχίσει η συνομωσιολογία…

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. κύριε Βοσσινάκη με δεδομένο ότι οι ψεκασμοί για επηρεασμό του καιρού είναι πραγματικότητα σου απαντώ:
  1)Το ερώτημα αυτό δεν έχει νόημα από τη στιγμή που ισχύει το άνωθεν δεδομένο.
  2)Προφανώς δεν το γνωρίζω διότι δεν είμαι φυσικός ή χημικός. Από την άλλη οι ψεκασμοί είναι συχνοί. Τόσο πια μεγάλη ανάγκη υπάρχει να επηρεάζεται το κλίμα κάθε εβδομάδα;
  3) Δεν γνωρίζω αν αυτό που δηλώνεις ισχύει καθώς δεν είμαι φυσικός της ατμόσφαιρας ούτε χημικός.
  4)Οι πιλότοι γνωρίζουν ότι τους πόυνε.
  5)Πως θα επηρεαστούν τα καιρικά φαινόμενα αν τα χημικά μπουν στο νερό; Δεν σε πιάνω...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Andreas Vossinakis χαίρομαι που τουλάχιστον σε βλέπω να αναδιπλώνεσαι απ'την θεωρία του "απλού και φυσιολογικού" φαινομένου (παραήταν χοντρό αυτό, δεν σ'έπαιρνε ούτε κι εσένα :Ρ) και να πραγματεύεσαι τουλάχιστον το γεγονός ότι γίνονται ψεκασμοί.

  Στα λογικά ή λογικοφανή ερωτήματά σου, φυσικά δε αναλώσω χρόνο να ψάχνω λινκς ή να γράφω εκθέσεις ιδεών για να σου απαντήσω. Βρες τις απαντήσεις μόνος σου αν σ'ενδιαφέρει, ΕΡΕΥΝΩΝΤΑΣ μόνος σου. Μια καλή αρχή για την έρευνα είναι το βίντεο που παραθέτει σ'αυτό το τόπικ το taxalia γιατί αν κρίνω απ'τα ερωτήματά σου, (και γενικότερα απ'τη συλλογιστική σου) θα'λεγα πως ακόμα δεν το είδες ή αν το είδες, δεν εστίασες στην ΟΥΣΙΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Την στιγμη που δεν εχω κανενα ελεγχο για το που πηγαινουν οι φοροι μου και αν θα παρω ποτε συνταξη το αν με ψεκαζουν η οχι με αφηνει παγερα αδιαφορο. Ουτως η αλλως με τα χημικα προσθετα που εχουν μεσα οι τροφες μας ας φαμε και λιγο μανα παραπανω εξ ουρανου. Κυκλοφορουν και χιλιαδες βιντεο με εγκυρες μελετες και αδιασειστες αποδειξεις οτι ο Ελβις ζει. Το τι θελει να πιστευει ο καθενας ειναι δικαιωμα του, ας σταματησει τουλαχιστον να προσπαθει να πεισει τους υπολοιπους με το ζορι οταν υπαρχουν πολυ σοβαροτερα ζητηματα για προβληματισμο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Αχ ρε Andrea!!! Η χαϊβανόσκονη έχει κάνει θραύση!!! Δεν το βλέπεις???
  Από παιδί θυμάμαι να χαζεύω τις ουρές υδρατμών που αφήνουν τα αεροπλάνα (που δημιουργούνται λόγω ψύχους στα μεγάλα υψόμετρα).
  Φαίνεται οτι εδώ και 50 χρόνια μας ψεκάζουν με χαϊβανόσκονη. Γιαυτό και δεν καταλαβαίνει κανείς το προφανές.
  Ναι ρε παιδιά, μας ψεκάζουν με χημικά!!! Και ο Ελβις ΖΕΙ!!!
  Ξεκολλήστε λίγο από την συνομωσιολογία και βάλτε και λίγο το μυαλό σας να δουλέψει

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Δεν πιστεύω πως υπάρχει θέμα ψεκασμών. Υπάρχει όμως θέμα μόλυνσης του αέρα. Ε, τι; Μόνο εμείς οι μ...κες πρέπει πληρώνουμε carbon taxes για τα αυτοκίνητα;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. Φυσιολογικό φαινόμενο;;;; Δηλαδή ο καλός θεούλης είχε προνοήσει να πετούν αεροπλάνα, αφήνοντας αυτές τις γραμμές (που - λένε - είναι καθαρό νεράκι) και έτσι να προκαλείται το απολύτως τεκμηριωμένο επιστημονικά φαινόμενο της ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΣΚΙΑΣΗΣ;;;

  Η φωτεινότητα του ηλίου έχει μειωθεί τις τελευταίες δεκαετίες κατά 10-20%. ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ. Ο αριθμός αυτός είναι τραγικός!!! Με άπειρες συνέπειες!!! Όποιος δεν τις κατανοεί τις συνέπειες, ας ξαναπάει σχολείο από την πρώτη δημοτικού, και να προσέχει ειδικά το μάθημα "Εμείς και ο κόσμος". Κάποιοι που μιλούν για την αύξηση της θερμοκρασίας λένε ότι οι 2-3 βαθμοί αύξηση οδηγούν σε τραγικές συνέπειες. Το 10-20% μείωση της εισερχόμενης ηλιακής ακτινοβολίας ξέρετε τι τραγικές συνέπειες έχει;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. Και γιατί το λέω αυτό;;; Γιατί ΚΑΝΕΝΑΣ από τους ΑΝΤΙ-συνωμοσιολόγους δεν έχει αρνηθεί (και δεν μπορεί φυσικά) ότι ο David Keith (περιβαλλοντολόγος - γεωμηχανικός) μαζί με αρκετούς άλλους επιστήμονες, έχει προτείνει επισήμως και δημοσίως ψεκασμό σωματιδίων στην ατμόσφαιρα, για να "δροσίσουν" τη γη μας και να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο του θερμοκηπίου. Και έρχονται αυτοί οι αντι-συνωμοσιολόγοι και λένε ότι η πρόταση του Keith είναι καλή, είναι για το καλό μας, αλλά δε θα εφαρμοστεί τώρα, θα εφαρμοστεί μετά από κάποιες δεκαετίες.

  Όποτε και να εφαρμοστεί, ο Keith ήταν σαφής στην πρότασή του. Να γίνει ΤΩΡΑ. Έπειτα, για ποιο λογο ο mr Keith δε συμπεριλαμβάνει το δεδομένο της πλανητικής σκίασης;; Δηλαδή πόσο πια πρέπει να σκιαθεί ο πλανήτης; 50%;;; 70%;;; Το λιγότερο που θα έπρεπε να πει, είναι ότι η σκίαση που ήδη συμβαίνει δεν είναι αρκετή, και ότι θέλουν κι άλλη. Δεν τολμάει φυσικά, διότι θα εκτεθούν τα καμώματά τους. Γιατί όλα αυτά τα δεδομένα οι τυπάδες που είναι αλεργικοί στους "συνωμοσιολόγους" τα αγνοούν επιμελώς;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. Σε ένα θα συμφωνήσω με τους συστεμικούς. Η χαϊβανόσκονη ΠΑΣΙΦΑΝΩΣ δημιουργεί το απίστευτο "ουγκ" σε τεράστιο μέρος του πληθυσμού. Τόσο που να αναρωτιόμαστε όσοι σκεφτόμαστε αυτόνομα, γιατί δεν έπιασε κι εμάς η ρημάδα, να μην παιδεύουμε το ρημάδι μας, να μη θλιβόμαστε με την απίστευτη σαβούρα που περνάει για ορθολογισμός και "πολιτική ορθότητα", και να ικανοποιούμαστε με τα γελοία ανέκδοτα που μας ταϊζουν με σοβαροφάνεια, να τις μασάμε σαν τη μόνη πραγματικότητα και να τις επαναλαμβάνουμε νιώθοντας ότι λέμε και κάτι σπουδαίο όπως "αστικός μύθος" οι ψεκασμοί, υδρατμοί οι ψεκασμοί... Αστικός μύθος που παίζει πάνω απ'τα κεφάλια μας κάθε μέρα και κάνουν τα φερεφωνάκια πως δεν βλέπουν. Υδρατμοί που μένουν επί ώρες στον αέρα, επεκτείνονται και γίνονται σύννεφα. Και φυσικά το βίντεο δεν το βλέπει κανένας απ'τους φωστήρες... Δεν ήρθε ούτε ένας απ'αυτούς να αντικρούσει τα ΣΤΟΙΧΕΙΑ που δινει η γυναίκα. Συνεχίζουν μόνο να αερολογούν με τα τετριμμένα των χαϊβανεμένων, που δείχνουν μόνο την τραγική άγνοιά τους.

  Έτσι είναι αφού έτσι νομίζετε, κύριοι. Συνεχίστε τον ύπνο αλλά πάψτε να ροχαλίζετε με τα πλήκτρα σας τουλάχιστον. ΟΤΤΟΝ μην το παιδεύεις φίλε μου, μιλάς σε ώτα θεόκουφων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. Ριξτε μια ματια και μετα τα ξαναλεμε...

  http://www.youtube.com/watch?v=Gvtlx1aV2ao

  http://www.youtube.com/watch?v=iXi5uZdtw0Y

  http://www.youtube.com/watch?

  v=y4nSvOtqOZI&playnext=1&list=PLB821C7FB57

  301267&index=38

  http://www.youtube.com/watch?

  v=6FO4GHBu_Hs&feature=related


  http://www.youtube.com/watch?

  v=kyYP8L5rmzM&feature=related

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. Φίλε airmike ειδικά το "τι στο καλό ψεκάζουν" του ΟΤΤΟΝUS είναι εξαιρετική δουλειά. Αλλά τζάμπα κόπο κάνεις φίλε μου που δίνεις τα λινκς... Οι συστεμικοί που μπήκαν εδώ να ακυρώσουν το θέμα, δεν έκαναν το κόπο να δουν ούτε το βίντεο που ανέβασε το taxalia , θα δουν τα υπόλοιπα; Στόχος τους ήταν ν'ακυρώσουν, όχι να ανοίξουν μάτια και αυτιά, να πραγματευτούν το θέμα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. Θα απαντήσω σε ένα απλό πράγμα...

  Ψεκάζουν για τον καιρό ΟΚ?
  Ψεκάζουν αλουμίνιο.... για την ανάκλαση του ήλιου κλπ... Το αλουμίνο που πάει??

  ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟ ΠΙΝΟΥΜΕ..

  ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ......

  Ένα θα πω...
  «Τα μεγάλα μυστικά κρύβονται πάντα σε κοινή θέα» Άλντους Χαξλεϋ (συγγραφέας)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. Tassos φιλε μου.. να ξέρεις οπου πηγαίνουν και ζουν ο ουρανος δεν ψεκάζετε... αυτό ισχύει για τα βασικά μέλη της bilderberg και επιτροοπή που είναι 20 άτομα, τραπεζίτες βασιλείς κλπ..
  Rockenfeller, Soros, Rotchild κλπ

  Έχουν αναφερθεί πολλές φορές ότι οπου πάει ο ομπαμα σε ομιλία κλπ στην περιοχή εκείνη δεν γίνονται αεροψεκασμοί...(αναφέρονται στον ομπαμα διότι είναι ο μονος επίσημος που ξέρουν οι ανθρωποι που θα μετακινείτε και αναφέρετε κάθε επισκεψη του στα δημοσιογραφικά πρακτορία)

  Πίστεψε με αυτά τα λομόγια έχουν τόσα λεφτά που μπορούν να κάνουν ότι θέλουν... το πιο απλό είναι να βάλουν αεραγωγούς σπίτια τους και να περνάει φιλτραρισμένος αέρας :) ελπίζω να σε κάλυψα :) Αν ζει κάποιος σε καμια μεγάλη πόλη πχ Λονδίνο... ε υποχρεωτικά ψεκάζεται το Λονδίνο.. και αυτοί σπίτι έχουν φίλτρα...

  Τώρα αν μια φορα βγούνε έξω και το αναπνεύσουν τι τους πειράζει αφού αυτοί τα κάνουν κουμάντο αυτά και ξέρουν γιατί γίνονται οι ψεκασμοί...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. Πρός αιθαιροβαμων:
  1ον Εισαι ανόητος και αφελής και στο λέω αυτό με το ίδιο δικαίωμα που με αποκαλείς φερέφωνο του συστήματος.
  2ον Αν δεν καταλαβαίνετε απλή φυσική τότε τι να πώ σας λυπάμε.Σίγουρα πιστεύετε και στο ότι υπάρχει ζωή στο κέντρο της Γής και ότι οι εξωγήινοι υπάρχουν ανάμεσα μας.
  30ν Μάλλον κρίνοντας απο το επίπεδο του αιθεροβάμωνα και άλλων απαντήσεων είναι χαμένος χρόνος να προσπαθεί να σας πείσει κάποιος οπότε οι Ελ να σας βοηθήσουν να σώσετε τήν Γή γιατί το 2012 είναι κοντά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. Νομιζω οτι πλέων για να καταλαβεις αν μας ραντιζουν η όχι, πρεπει να μην εφαρμόζεις την λογική σου, με δικες σου αρχές..τι εννοώ...
  Δεν μπορεί να πιστεύεις 'απίθανο' να προσπαθούν να ραντίζουν τον κόσμο με αεροπλάνα για να τον "μαστουρώνουν" και να "κατευνάζουν" τα πλήθη, για να ελέγχουν πιο εύκολα. Δηλαδή για ποιο λόγω το θεωρείς απίθανο; γιατί μας αγαπάνε πολύ και δεν θέλουν να πάθουμε κακό;Η μήπως δεν έχουν τα χρήματα να το κάνουν; Το συμφέρων το έχουν; Δηλαδή ο οποιοσδήποτε από εμάς, αν τον μεγάλωναν με τις ίδιες αρχές όπως αυτούς, να έχεις στην διάθεση σου άπειρες ερευνητικές εταιρίες (πχ. RAND), άρα και άπειρη τεχνολογία, άπειρο έλεγχο στα κράτη (πχ. παπανδρέου) κτλπ.
  Α, όπως επίσης και αν σου έλεγαν, "μάγκα, να ξέρεις ότι η γη έτσι όπως είναι τώρα, δεν σηκώνει τόσο πληθυσμό..Δηλαδή σε λίγα χρόνια, το φαγητό σου και το νερό σου, θα το τρώνε τα παιδάκια στην Ασία και την Αφρική και την Ευρώπη, άρα δεν θα έχεις να ταΐσεις εσένα και την οικογένεια σου"..τι θα έκανες αν είχες στην διάθεση σου ΆΠΕΙΡΑ ΛΕΦΤΆ, και την ανάλογη ιδεολογία με αυτούς φυσικά..;Για σκέψου το..
  Βαρέθηκα να ακούω "λίγους" ανθρώπους να λένε γραφικούς άλλους, για αυτά που η κοινή λογική δικαιολογεί..και να ορίστε που τσίκι-τσίκι βγαίνουν όλα τα "σενάρια επιστημονικής φαντασίας" στην επιφάνεια.Επειδή δεν χωράει στο μικρό σας το μυαλουδάκι να σκεφθείτε έξω από τα δικά σας τα μέτρα, κράζετε αυτούς που το κάνουν; και φυσικά δεν μιλάω για καραγκιόζηδες που μιλάνε για νεφελίμ, για ελοχίμ και για πλανήτες που κατοικούν Ελληνες..
  άντε προσγειωθείτε λίγο στην πραγματικότητα γιατί εσείς είστε γραφικοί που τα βλέπετε όλα υπέρ σας και όλοι σας αγαπάνε και θέλουν το καλό σας..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 33. Μαύρε:
  1/ Αφού παίζουμε με χαρακτηρισμούς ας παίξω κι εγώ. Είσαι ίδιος με αυτούς που χλεύαζαν τον Κοπέρνικο τότε και προσκυνάνε την τρέμη (εννοώ τα κατεστημένα ΜΜΕ σήμερα) ασπαζόμενοι το δόγμα τους σε τέτοιο βαθμό, που τύφλα να'χει το εκκλησιαστικό δόγμα!
  2/Ευτυχώς που πήγες μόνο εσύ σχολείο για να'ρθεις να μας κάνεις μαθήματα φυσικής τώρα. Δες ρε άνθρωπε το βιντεο ή έστω το "τι στο καλό μας ψεκάζουν" που ήδη δόθηκε λινκ, για να καταλάβεις πόσο αστειος γίνεσαι όταν αρνείσαι κάτι που ΗΔΗ οι ηγεσίες έχουν ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ (όχι από ασπαζόμενους σαν εσένα) να παραδεχτούν, και αρχίζουν τις επεξηγήσεις της πλάκας. Έλεος δηλαδή!
  3+4 Δε θα απαντήσω στη σχολιάρα σου περί "επιπέδων", γιατί..έχω επίπεδο! Όπως είπες κι εσύ, το 2012 είναι κοντά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 34. Εγώ πάντως ένα ξέρω! Ότι όταν έρχομαι στην Ελλάδα βλέπω τον ουρανούλη καθαρό και νοιώθω άλλος άνθρωπος! Ούτε υπνηλία ούτε κούραση από το πουθενά ούτε ουτε ούτε, τα άλλα περίεργα ξαφνικά από το πουθενά, που έχουν κάνει ολόκληρη την κεντρική Ευρώπη να πέρνει αντιθληπτικά!!! Εκεί που τα σύννεφα στον ουρανό πλέον είναι περιττά μιας και τα αεροπλάνα αυτά καλύπτουν τον ουρανό στην κυριολεξία ολόκληρο, και έχει δεν έχει συννεφία ουρανό ΔΕΝ βλέπεις, είναι πολύ διαφορετικά!!!Αυτό για να το καταλάβεις πάνω σου δε φτάνουν 4/5 μέρες !Είχα επίσκεψη από Ελλάδα κάτι φίλους και συγγενείς και καθήσανε δυόμιση εβδομάδες! Ε μορώ να σου πω πως το κατάλαβαν! Όποιος θέλει ας το πιστέψει! Όπως καταλαβαν και την διαφορά όταν φτάσανε κάτω Ελλάδα! Και την διαφορά την γνωρίζουμαι ότι αφορά τον χρόνο που χρειάζεται κάποιος ώστε να προσαρμοστει σε διαφορετικό κλίμα και το πως νιώθει (επιπτώσεις), άλλο αυτό και άλλο οι επιπτώσεις από το συγκεκριμένο θέμα (γεγονός) που αναφέρεται στο άρθρο! Όταν ανέβηκε το άρθρο είχα δει το πρώτο σχόλιο "χθές 4-5 ψεκασμοί μας έπηξαν κυριολεκτικά" και είπα πλάκα κάνει ο φίλος :D σιγά το ψέκασμα, ας περιμένω να δώ κι άλλα! Και μια χαρά βλέπω τράβηξε η ιστορία :D ! Πάντως ψέματα δεν είναι!!! Μα έχει προχωρήσει πολύ το θέμα αυτό στο εξωτερικό, γίνονται έρευνες μεγάλες μέχρι και σε κοινοβούλεια έχει φτασει! Μέχρι και κρατικά κανάλια το κάνουν θέμα! Όχι τυχαία και χαζοκάναλα που ψάχνουν θεαματικότητα στύλ μέγκα :p κτλ! Σοβαρότατοι επιστήμονες έχουν πάρει το μέρος των πολιτών! Πως μερικοί λένε ότι δεν τα πιστευουν δηλαδή, και πως είναι απλή φυσική από την στιγμή που τεράστιοι φυσικοί Ευρωπαίοι λένε το αντίθετο; μήπως έχουν μείνει κολημένοι σε αυτά που μάθανε στο σχολείο και στα πανεπιστήμια;; η επιστήμη δεν μένει στάσιμη εξελίσσεται έτσι δεν είναι; ας δούνε τότε και λίγο δεξια κι αριστέρα, κάποτε λέγανε κάποιοι η γή είναι επίπεδη και άλλοι αργότερα στρόγγυλη! Δεν αμφισβητώ τις γνώσεις κάποιου αλά αυτά που λένε ως επιχειρήματα έχουν ήδη δυστηχώς αποριφθεί!!! Απλά δεν το πείρανε ακόμα χαμπάρι ;)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 35. Παιδια τα πραγματα ειναι πολυ πιο σοβαρα.
  Σαν πιο"σχετικος", μεχρι στιγμης απο τους προλαλησαντες,(μηχανικος αεροπλανων και πιλοτος στην Αερολεσχη Θεσσαλονικης),σας λεω οτι δυστυχως ετσι και χειροτερα ειναι.
  Απο το 93 εβλεπα στην πιστα του α/δ Θεσσαλονικης,ασπρα Boeing χωρις κανενα διακριτικο με περιεργα μπεκ στο τελειωμα της ατρακτου. Νομιζα οτι ηταν καποιο συστημα προωθησης, μεχρι που αρχισα να παρατηρω τις λευκες γραμμες στον ουρανο της πολης.
  Απο τοτε, 2007, αρχισα να το ψαχνω μεσω ιντερνετ, συναδελφων κλπ.
  Εχει σχεση με το συστημα H.A.A.R.P.
  (προκληση βροχοπτωσεων,ξηρασιας, τυφωνων,σεισμων και σαν παραπλευρες απωλειες την μολυνση του περιβαλοντος).
  Θα επανελθω συντομα με περισσοτερες λεπτομεριες.
  Να ειστε καλα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 36. ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΗΡΘΕ ΜΕ E-MAIL ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΟ BLOG ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΧΟΛΙΟ:

  Προς όλους εκείνους που μιλούν για συνομωσίες: Υπάρχει μια ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον έλεγχο του καιρού και όχι μόνο.
  Έδρα της είναι η Θεσσαλονίκη. Είναι νόμιμη εταιρεία και πρόσφατα ανανέωσε την ιστοσελίδα της.
  Όποιος ενδιαφέρεται, ας μπει εδώ να τη δει: http://www.3dsa.gr
  Ας κοιτάξει επίσης όποιος ενδιαφέρεται για την αλήθεια και στις applications της εταιρείας αυτής εδώ, αλλά και στις φωτογραφίες εδώ και θα του λυθούν οι όποιες απορίες έχει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 37. lol στα αγγλικά το έψαχνα που τα γνωρίζουμε κι οι περισσότεροι και με ελληνικούς υπότιτλους το βρήκα :D , λαμπρά, απ΄ότι είδα είναι και ο uploader Έλληνας για αυτο :) ένα ακόμα ενδιαφέρον βίντεο...
  http://www.youtube.com/watch?v=FMe_dIX9uGU

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 38. ΠΡΟΣ Black

  Άνθρωπε, μας έχετε πρήξει με τα βιβλία φυσικής!!! ΈΛΕΟΣ. Σου λέμε: Τα μεγαλύτερα ονόματα παγκοσμίως στο χώρο της ΓΕΩΜΗΧΑΝΙΚΗΣ, όπως ο David Keith, έχει πει ξεκάθαρα:
  "Να ψεκάσουμε τη στρατόσφαιρα με αλουμίνιο σε μορφή αερίου, το οποίο όπως θα ελευθερώνεται από το αεροπλάνο, και θα έρχεται σε επαφή με την ατμόσφαιρα, θα μετατρέπεται σε οξείδιο του αλουμινίου, το οποίο είναι πιο αντανακλαστικό (αντανακλά περισσότερη ακτινοβολία) από τα αντίστοιχα οξείδια θείου που χρησιμοποιούσαμε (προφανώς στα πειράματα που έκαναν). Το να φτιάξουμε ένα αεροπλάνο με ψεκαστικό μηχανισμό για το αλουμίνιο, ή το να μετατρέψουμε ένα ήδη υπάρχον αεροπλάνο, είναι διαδικαστικό. Παντού θα σου το κάνουν, δε θα σου πουν ότι δεν μπορούν. Και τόσο η κατασκευή όσο και ο ψεκασμός είναι ΠΟΛΥ ΦΘΗΝΗ διαδικασία.

  Ποια βιβλία φυσικής και πράσινα άλογα μας λες;;;;;; ΞΥΠΝΑ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 39. Και αμάν πια με Λιακόπουλο, ΕΛ και ΣΙΑ. Με αναγκάζετε να σκέφτομαι ότι ο Λιακόπουλος είναι όργανό σας, να λέει ότι λέει, να πετάει και μερικές αλήθειες, και μόλις πάει ένας άλλος, άσχετος, να πει τις αλήθεις, τον βγάζετε κατευθείαν Λιακοπουλικό, Νεφελίμ και δε συμμαζεύεται. Μια χαρά το μάθατε το κόλπο. Όποιος μιλάει την αλήθεια, καταντά Λιακοπούλικος. Ετσι ώστε να μην ακουστεί η αλήθεια. ΈΛΕΟΣ δηλαδή.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 40. Kώστα, δεν ξέρω σε ποια περιοχή της Ελλάδας βλέπεις τον ουρανούλη καθαρό. Ή πας σε περιοχή που πράγματι δεν ψεκάζεται (χλωμό) ή εκεί που ζεις σας καραψεκάζουν περισσότερο ή απλά η νοσταλγία του παιδιού της διασποράς (ξέρω, κι εγώ είμαι) σε κάνει να βλέπεις τα της Ελλαδίτσας ανώδυνα. Δυστυχώς μας ΚΑΡΑψεκάζουν και εδώ φίλε. Αυτή είναι η μαύρη αλήθεια κι όποιος έχει ματάκια βλέπει. Προσωπικά τρώω τους πονοκεφάλους, τις ατονίες, την ψυχοπτώση σαν το χρηματιστήριο ένα πράγμα και συχνά τσουξίματα στα μάτια.


  Προς taxalia. Κατά την ταπεινή μου άποψη, καλό θα ήταν να "ανοίξετε" το μπλογκ ώστε να'χουν τη δυνατότητα και οι μη εγγεγραμμένοι στο google επισκέπτες να σχολιάζουν. Ο άνθρωπος που δεν μπορούσε να ποστάρει, είχε σημαντική τοποθέτηση να συνεισφέρει στο διάλογο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 41. Η εταιρεια 3Δ δεν εχει σχεση με τα chemtrails. Απλα σε περιπτωσεις που καποια συννεφα π.χ. ειναι πιθανον να προκαλεσουν χαλαζοπτωση, πετανε μεσα σε αυτα τα συννεφα και ριχνουν αυτες τις "ρουκετες" που βλεπετε στις φωτογραφιες, ανεβαζοντας τη θερμοκρασια μεσα σ' αυτα κατα μισο η ενα βαθμο, προκαλωντας ετσι βροχη αντι χαλαζι.
  Εξαλλου αυτα ειναι μικρα εξαθεσια δικινητηρια και δεν εχουν χωρους αποθηκευσης χημικων.
  Μη μπερδευουμε λοιπον τα σωβρακα με τις γραβατες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 42. Φίλε airmike, η ιστορία με αυτά τα "εξαθέσια δικινητήρια" όπως λες είναι για κάποιους γραφικούς, που - πραγματικά - ακόμα ισχυρίζονται ότι ΔΕΝ υπάρχουν (!) ακόμα προγράμματα ελέγχου και μετατροπής καιρικών φαινομένων, που προφανώς υπάρχουν.

  Για μένα, η ενασχόληση με αυτά τα "μικρά αεροσκάφη" δε βοηθά καθόλου στο ζήτημα των chemtrails. Η ουσία αυτού του ζητήματος βρίσκεται αλλού, και σε κάποιο βαθμό την έθιξα εγώ πιο πάνω, αλλά κυρίως καταδεικνύεται στο βίντεο της Rosalind Peterson.

  Στην τελική, δε γίνεται εδώ και τουλάχιστον μια δεκαετία οι "συνωμοσιολόγοι" να κράζουν τους ψεκασμούς αλουμινίου, και το 2010 να βγαίνει σε συνέδριο ο D. Keith και να προτείνει να ψεκάζουν αντί για οξείδια θείου, οξείδια αλουμινίου. Ε... δεν του είπε κανείς ότι αυτό τόσο καιρό κυκλοφορούσε ως "θεωρία συνωμοσίας"; Θέλει να την κάνει πραγματικότητα; Να δικαιώσει τους συνωμοσιολόγους;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 43. anticonformistria :D συμφωνώ με αυτά που λές! Έχω δει και στην Ελλάδα σχηματισμούς ολόκληρους αλά όχι τόσο πυκνούς όπως αλλού. Μάλλον με κατάλαβες ολίγον λάθος :) για αυτό έβαλα βασικά και το smiley! Μην τυχών και το πάρεις στραβά τo παρεξηγήσεις! Ίσα ίσα είπα κιόλας ότι περίμενα να δω και στην συνέχεια αλλους που θα πούνε για περισσότερα αεροπλάνα! Δεν λέω ότι στην Ελλάδα δεν ψεκάζουν ή τι κάνουν τέλος πάντων, αλά μου φάνηκε περίεργο ότι το να περνάνε 4-5 αεροπλάνα την μέρα κάποιος το θεώρησε πολύ :D! Και δεν είναι πολύ μου φένεται! (πχ στην φωτό πιο πάνω έχουν περάσει τουλάχιστον δέκα! και ο ήλιος φένεται! εκεί κάτι κάνανε τουλάχιστον :) ) Σίγουρα πάνω από το κέντρο πόλεων θα περνάνε περισσότερα από 4-5! Εντάξει είπα και αυτό για τον καθαρό ουρανό, και σε κάποιον που θεωρεί πολλές 5-6 γραμμές του φένεται περίεργο, αν και δεν σου λέω ψέματα :)! Όντως εγώ έβγαινα στο μπαλκόνι έπινα τον καφέ μου το πρωί και με χτυπούσε ο ήλιος :) Και μάλιστα μπορείς να τον κοιτάξεις και στα ίσια χωρίς πρόβλημα! Φορτώνεις άνετα ενεργεια τις μπαταρίες σου :D Αυτό και μόνο λέει πολλά! Kαι από πάνω περνούσε ένα μόνο αεροπλάνο! Και ένα το μεσημέρι γύρω στις 15:00. Και σου λέω για πόλη. (βασικά όσο ψέκαζαν τις δεκαετίες του 70,80,90 τόσο ψεκάζουν και τώρα) Αυτό το θεωρώ καθαρό :D σε σχέση με αλλού! Που να δείς ήλιο εκει που ψεκάζουν πολύ! Τι ήλιο; μπλέ ουρανό δεν βλέπεις, ψάχνεις μπας και βρείς καμιά τρυπούλα να μοιάζει γαλάζια, τιποτα, γκρίζα όλα , και όχι από νορμάλ σύννεφα, χειμώνα καλοκαίρι, άντε κανεναν Ιούλιο Άυγουστο μόνο, αλά και τότε δεν σταματούν, περνάνε τα περισσότερα το βράδυ ;) και η θερμοκρασία μαζί με την υγρασία βοηθά στο να διαλύονται γρηγορότερα και το πρωί μοιάζει κάπως πολύχρωμος ο ουρανός, ανεξάρτητα πόσο πολύχρωμα ήταν αυτά που ήπιες το προηγούμενο βράδυ :D :D :D. Όχι αυτό το χρώμα το νορμάλ προς το πορτοκαλί :D, εντελώς διαφορετικό. Αν μπορούσα (θα δοκιμάσω όμως) να γράψω και να σου στείλω βίντεο, να δεις καμιά 30αριά τουλάχιστον αεροπλάνα μαζί , τσάκ μπάμ σε χρόνο ρεκόρ καλυμένα τα πάντα! (είναι και η εποχή τώρα δύσκολη για να τα δείς)!!! Φαντάσου το τί γίνετε πάνω από το πρώτο στρώμα δηλαδή! Και μέσα σε μία ώρα το πολύ, πάνω που ξημέρωσε έχει κιόλας σκοτεινιάσει μοιάζει για βραδάκι ενώ είναι πρωί!!! Δεν φτάνει που κλείνουν τον κόσμο στα υπόγεια μετρό και απευθείας στο εργοστάσιο που και από εκεί βγαίνεις πάλι βράδυ, σου παίρνουν και τον ήλιο όταν δεν έχεις σκεπή ή ταβάνι :D πάνω απ΄το κεφάλι σου :( ! Και μετά σου λένε για την μεγαλύτερη των εποχών έλειψη βιταμινης D (και άλλων) στο μεγαλύτερο κομμάτι του πλυθησμού! Για αυτό έχουν γεμίσει μέχρι και στα προποτζίδικα τα ράφια με vitamin ταμπλέτες!...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 44. ...Πάντως με 4-5 αεροπλάνα don´t worry και πολύ :D όχι μεν καθόλου γιατί και τα 4-5 κάτι είναι, αλά για λίγο worry :D Δεν νομίζω να είναι από αυτό οι ατονίες και οι πονοκεφάλοι και η αδιαθεσία που λές! Και μιας και λές και για τσούξιμο στα μάτια (γιατρός μεν δέν είμαι :) αλά...) μαζί με τα παραπάνω συμπτώματα που λές, παίζει να σας έχουν φορτώσει κανα δυο κεραίες τηλεφωνίας εκεί γύρω και να μην το ΄χετε πάρει χαμπάρι :( ! Δεν πιστεύω να κοιμάσαι και με το κινητό αγκαλιά :D και εάν δεν έχει και τόσο καλό σήμα το κινητό εκεί που κοιμάσαι και όλη την νύχτα ψάχνει σήμα...!!! (φίλος είχε δίπλα απ΄το κρεβάτι δύο ηχειάκια από surround και ακουμπούσε και το κινητο πάνω όταν κοιμόταν, σήμα δεν είχε καλό, ότι πρέπει ήταν για να του κάνει το κεφάλι "&%$§"@+߀" ! από σταμάτησε να το κάνει βρήκε την υγειά του!) CRT Monitor άνω των 20 ιντσών και τίποτα ηχειάκια περίεργα γύρω;;;; Άνοιξε το παράθυρο και σούτ στα σκουπίδια :D :D :D!!! Το ίδιο και με τις λάμπες φθορίου !!! Και ας καταλάβουν επιτέλους οι γυναίκες ότι το φυσικό χρώμα των μαλλιών τους αρεσει σε εμάς τους άντρες περισσότερο από κάθε άλλη βαφή :D Δε μου λές, σε ποια χώρα ήσουν; Ρωτάω για να σου στείλω ένα λίνκ "άν θες" για αυτό που σου λέω για το κάψιμο στα μάτια κτλ. (δεν είναι στα ελληνικά για αυτό) Υπενθυμίζω ότι σε πιστυεώ πως ψεκάζουν και στην Ελλάδα :D! Κι αν ζεις μες στην πόλη ας παίρνεις όσο πιο συχνά μπορείς την παρέα σου και βόλτα στην εξοχή μακριά από την βαβούρα και την τσιμεντοπληξεία :D! Τουλάχιστον έξω από τις πόλεις είναι πιο γαλάζιος ο ουρανός :D κι ο ήλιος αφιλτράριστος ;)! Να δεις πως φεύγουν οι ατονίες κτλ. !!!

  ΥΓ. Δεν είναι δύσκολο να κάνει κάποιος acc στο google ώστε να μπορεί να γράψει ένα σχόλιο, αλά αν τα αφήσουν ελεύθερα τα παιδιά του μπλόγκ μπορεί και να ξεφύγει κανένας και μετά όλη την φασαρία και τον κόπο να συμαζεύουν αυτοί θα τον κάνουν :D ! Το να στείλεις μέιλ για αναδημοσίευση ειναι πιο δύσκολο απ΄το να κάνεις acc.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 45. Φιλε Κωστα συμφωνω μαζι σου, και δεν ειναι μονο το αλουμινιο και το βαριο που περιεχονται στα chemtrails αλλα υπαρχουν δεκαδες ακομη σε πολυ μικροτερες ποσοτητες.
  Το αλουμινιο ειναι το πρωτο σε περιεκτικοτητα...
  Δεν ηταν μαγοι αυτοι που ειπαν πριν μερικα χρονια, οτι η νοσος Αλτσχαιμερ θα ειναι σε ανοδο τις επομενες δεκαετιες (ερευνες εδειξαν οτι ο πρωτος παραγοντας για την εμφανιση Αλτσχαιμερ ειναι το αλουμινιο).

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 46. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 47. Έτσι είναι airmike και το βάριο ότι πρέπει για να σε κάνει και πιο ευάλωτο σε γρίπες κτλ. και όχι μόνο! Και βέβαια δεν ήταν μάγοι :) ! Και σκέψου ότι οι ουσίες που μας είναι γνωστές, δεν είναι ούτε οι μισές :( !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 48. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 49. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 50. Kώστα, τα υπόλοιπα μέσω μέιλ. Πολλά ειπα εδώ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 51. Σαφώς και ανήκω σε αυτούς που χαρακτηρίστηκαν "γραφικοί" ακριβώς επειδή έτυχε να γράφω και να μιλώ για το ζήτημα τουλάχιστον 6-8 χρόνια πριν... όταν οι ερευνητές του φαινομένου στη χώρα μετριούνταν στο ένα χέρι...

  Με μια ματιά στο κείμενο αλλά και τα σχόλια διαπιστώνω μετά λύπης πως δεν άλλαξαν και πολλά από τότε...

  Εδώ είπαν γραφικό τον Κατσαρό δεν θα πουν τους υπόλοιπους ερευνητές που δεν έχουν επιστημονικούς τίτλους?... Λυπηρή η κατάντια μας να αρνούμαστε να δούμε την αλήθεια... ακόμη και σήμερα που ΕΠΙΣΗΜΑ πλέον έχουν ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ το πρόγραμμα αεροψεκασμών με αλουμίνιο οι ίδιοι οι τεχνολόγοι της ΓΕΩΜΗΧΑΝΙΚΗΣ και ο ΟΗΕ...

  Μήπως να θυμίσω πόσες φορές έχει φτάσει το θέμα στη Βουλή μας και έμεινε αναπάντητο??

  Είμαστε άξιοι της μοίρας μας όταν ΕΜΕΙΣ οι ίδιοι βγάζουμε τα μάτια μας και δεν βλέπουμε τις στημένες απάτες των τάχα επιστημονικών "απαντήσεων" περί υδρατμών...

  Μήπως να ρίχναμε μια ματιά στα ΡΜ (μικροσωματίδια) που σε καθημερινή βάση είναι πάνω από τα επιτρεπτά όρια? Μήπως το πόσο βάριο και αλουμίνιο έχει ήδη μολύνει τα πάντα?...

  Η Peterson -μεγάλη αγωνίστρια- είναι πολύ ήπια στην παρουσίαση της αυτή κατά την άποψη μου ΚΑΙ ΛΙΓΑ λέει- ακριβώς για να μην μπορούν να την αντικρούσουν ως "γραφική"... ΌΜΩΣ η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι πιο φρικτή από όσο αντέχει η νοημοσύνη μας...

  Λυσεις υπάρχουν πολλές, αλλά τίποτε δε λύνεται αν δεν δεις πρώτα πως υπάρχει πράγματι πρόβλημα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 52. Στις μέρες μας, αγαπητή τοξότισσα, γραφικοί πλέον είναι εκείνοι που αρνούνται τις ομολογίες και τις παραδοχές επίσημων και αναγνωρισμένων παραγόντων. Ή μαλλον, αυτοί έχουν ξεπεράσει και τους πιο -πάλαι ποτέ - γραφικούς!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 53. OTTON αν πας Πεκίνο θα δείς ότι το χειμώνα τη μία μέρα είναι απλώς μια κρύα μέρα και στα καλά καθούμενα την άλλη μέρα πιάνει χιόνι. Οι ίδιοι οι Κινέζοι λένε ότι ψεκάζουν με αλουμίνιο, προκειμένου να ρίξει χιόνι γιατί στερούνται νερού.
  Προς επίρρωσιν αυτών που λες, ως πειράματα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 54. Ψεκάζουν για το χαλάζι ε;

  Γι αυτό κάθε λίγο και λιγάκι βλέπουμε στις ειδήσεις καλλιεργητές να δείχνουν τις κατεστραμενες τους καλλιέργειες απο το χαλάζι;

  Μέχρι και πρόσφατα υπήρξε χαλαζόπτωση. Αρα μάλλον κάτι δεν κάνουν καλά.

  Ψεκάζουν για τα κουνούπια;

  Προσωπικά κάθε καλοκαίρι στην Β. Ελλάδα μας ρήμαζαν και πολλά ήταν και μολυσμένα προκαλόντας αλλεργίες σοβαρές. Εγώ ο ίδιος έπαθα.

  Αρα τζίφος και τα κουνούπια.

  Καλά, για καλλιέργειες μην πει κανένας ούτε για πλάκα. Το ύψος και οι ποσότητες δεν δικαιολογούν τίποτα τέτοιο.

  Έχετε ιδέα η έλλειψη ηλιακου φωτός πόσα προβλήματα δημιουργεί στους ανθρώπο; Περισσότερα απο το να ψήνεσαι στον υπερβολικό ήλιο που επίσης βέβαια είναι ακραίο και επικίνδυνο. Δεν είναι τυχαίο πως όλοι οι βορειοευρωπαίοι παίρνουν τα πρόζακ για πρωινό, και πίνουν αλκοόλ πιο πολύ και απο νερό.

  Δεν ξέρω τι μας ψεκάζουν, ξέρω πως έγιναν ερωτήσεις στην βουλή πολλές φορές και απάντηση ΔΕΝ υπήρξε. Και επι ΝΔ και επί ΠΑΣΟΚ.

  Ξέρω πως βλέπω έναν κόσμο αλλαγμένο και όχι προς το καλύτερο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 55. Μπήκα στην εταιρεία,μας λεει οτι υποτειθεται μας ψεκάζει για "το καλό μας"!! Σε περιόδους ξηρασίας κι αλλες τέτοιες ανοησίες.Αν ήταν μόνο αυτό τοτε γιατι καθε φορά που ρωτάμε κάνουν τους ανήξερους?? Επίσης δεν αξίζει να καταναλώνουμε χρόνο για να απαντούμε σε ατομα που προσπαθουν να σπιλωσουν και να γελοιοποιήσουν τις έρευνές μας,επειδή δεν έχουν το IQ αλλα ουτε και την διάθεση να καταλάβουν την διάθεση.Και μερικές φορές είναι και ο εγωισμός στην μέση.Καποιοι είναι τοσο εγωιστές που αρνούνται να συνειδητοποιήσουν οτι άλλοι "μαγειρεύουν" τον τρόπο διαβίωσής τους.Θα πω ομως μόνο αυτο.Ας μάθουν λοιπόν οτι οχι μόνο μας ψεκάζουν,μας βομβαρδίζουν με χημικά και ψυχοτροπικές ουσίες και μεσα απο το νερό που πίνουμε,τα φαρμακα που μας προμηθευουν,το φθόριο στις οδοντόκρεμες (αν το δώσεις σε μεγαλύτερη δοση σε ποντίκι μετα απο λίγο ψωφάει),τα μεταλλαγμενα τροφιμα που πλέον ΜΟΝΟ αυτά θα επιτρεπουν να τρωμε,εφόσον απαγορευουν τις ιδιωτικές καλλιεργιες επειδή και καλά εγώ στον κήπο μου μπορεί να έχω μικροβια και να μολυνω οποιον ταϊσω,οποτε τρώμε όλοι μόνο "ελλεγμενα".Πληροφορίες εδώ http://eleftheri-epistimi.blogspot.com/2010/12/blog-post_12.html εδώ http://www.youtube.com/watch?v=bC5yPmD0vds&feature=player_embedded Και σίγουρα η μεγαλύτερη δουλειά αποχαυνωσης γίνεται μέσα απο την τηλεόραση.Μην σας φαίνονται όλα εξωγήινα και φαντασία!! Τα βιώνουμε μέρα με την μέρα,δεν τα βλέπετε?? Δεν καταλαβαίνετε που το πάνε??

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 56. Tώρα είδα την ανάρτηση του ΤΑΧΑΛΙΑ και θέλω να πω ότι εδώ και 6 χρόνια παρακολουθώ αυτά που συμβαίνουν στον ουρανό, δεν μας είπε κάποιος από τους αρνητές αυτής της ανάρτησης γιατί ενώ πετάνε καθημερινά αεροπλάνα, στην περιοχή μου δεν έχουν κάθε μέρα ουρές, και όταν έχουν είναι σε συγκεκριμένα σημεία,
  και μη μου πείτε πάλι για φυσική και θερμοκρασίες.
  σημείωση: είμαι σε οδό διέλευσης και όπως είπα τα παρατηρώ εδώ και 6 χρόνια με πολλές φοτογραφίες και βίντεο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 57. B52 μαλλον οι πιλότοι ξέρουν σε ποιά σημεία δεν έπεσε πολύ χαϊβανόσκονη και ψεκάζουν επιλεκτικά. Έχουν ειδικούς χάρτες πυκνότητας χαϊβανοσκονοκάλυψης στο αεροπλάνο και καθώς πετούν από πάνω παταν τα κουμπιά και τη ρίχνουν. Είναι πολύ απλό, σαν να παίζεις video game...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιάστε το θέμα, τώρα, στο Taxalia.blogspot.com

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη