6 Ιαν 2011

Κύριε Παπουτσή, υπάρχει κι άλλη λύση για τον Έβρο!

Εκτός από τους φράχτες, που διάβασες πρώτα εδώ στο αγαπημένο σου μπλόγκ http://taxalia.blogspot.com/2010/11/blog-post_2721.html κύριε υπουργέ, που εμείς απλά κάναμε …πλάκα με το θέμα κι εσύ αμέσως πήρες το …αλάτι κι έτρεξες, έχουμε να σου προτείνουμε μια ακόμη ΤΕΛΙΚΗ λύση! Αυτό με τα πλοία τι το ήθελες καλέ μου; Το ένα χωράει με το ζόρι χίλια άτομα, ενώ κάθε χρόνο μπαίνουν πάνω από εκατό χιλιάδες παράνομοι στη χώρα! Θα αγοράζεις εκατό πλοία το
χρόνο μπρε;
Γι αυτό άκου αυτή την ιστορία: κάπου εκεί στις αρχές της δεκαετίας του 90, στην Κύπρο, κάποιοι μάγκες της ΕΛΔΥΚ, μπαίνανε τα βράδια στα κατεχόμενα και επέστρεφαν με τούρκικους μπερέδες και τα λοιπά. Κάποιοι επίσης μάγκες Τούρκοι επιχειρούσαν να κάνουν το ίδιο. Επειδή σκοτώθηκαν μερικοί, ο επικεφαλής της δύναμης είχε την ιδέα να βάλει σε όλο το μήκος των συνόρων …έξυπνες νάρκες με φωτοκύτταρα! Έτσι πλέον σταμάτησαν οι …μαγκιές.
Ά! Και μη ξεχνάς σύντροφε υπουργέ, ότι οι Τούρκοι στα σύνορα με τη Συρία, για να εμποδίσουν του Κούρδους να έρχονται σε επαφή, έσπειραν σε μια έκταση δυο φορές όσο η Κύπρος(!!!)τριάμισι εκατομμύρια στρέμματα γης, εκατομμύρια μάρκες!
Γι αυτό λοιπόν μη μασάς! Μερικά πόδια και μερικά χέρια λιγότερα, θα είναι το καλύτερο παράδειγμα!
Ξέρεις εσύ. Εδώ ολόκληρο ΣΑΜΙΝΑ βυθίστηκε και το ...ξεχάσαμε.
    

Φιλικά

Cruella

Και καλή ...φώτιση καλέ μου!                                                  
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη