17 Ιαν 2011

Δηλώσεις Παπαγεωργόπουλου και Ψωμιάδη

Βασίλης Παπαγεωργόπουλος
« Δεν σεβάστηκαν ούτε την ημέρα τιμής του Κων. Καραμανλή»
«Η νέα διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης με χαλκευμένα στοιχεία προσπάθησε την ημέρα τιμής του Κωνσταντίνου Καραμανλή να επιτεθεί στην διοίκηση Παπαγεωργόπουλου και να παρουσιάσει τον ΔΘ ως δήθεν υπερχρεωμένο! Είναι φανερό ότι ορισμένοι δεν υποτιμούν μόνο την νοημοσύνη των Θεσσαλονικέων αλλά προσβάλουν και τις υπηρεσίες του ΔΘ των οποίων επίσημα έγγραφα για...
 την άριστη οικονομική κατάσταση του δήμου παρουσίασα μόλις προ 15 ημερών. Μήπως η νέα δημοτική αρχή προετοιμάζει άλλοθι προβλέποντας το μέλλον».

Παναγιώτης Ψωμιάδης
"Ο Καραμανλής ήταν ο μοναδικός που δάκρυσε για τη Μακεδονία"
«Η Θεσσαλονίκη σήμερα τιμά τον πολιτικό άνδρα που άλλαξε τη μοίρα του ελληνικού λαού. Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ένωσε τους Έλληνες σε κρίσιμες στιγμές, ένωσε και τους Θεσσαλονικείς σήμερα με τον ανδριάντα του. Ήταν ένας κορυφαίος πολιτικός με τεράστιο έργο και φήμη που ξεπέρασε τη χώρα. Ο ανδριάντας στη Νέα Παραλία θα θυμίζει στους νεότερους ότι υπήρξε ο πολιτικός που ανέδειξε τη φτωχή μεταπολεμική Ελλάδα. Μόνο με τους φόρους των Ελλήνων πολιτών κατόρθωσε να αλλάξει τη χώρα. Στέγνωσε την ψυχή του για να κυβερνήσει. Μας έβαλε στην ΕΟΚ αλλά, δυστυχώς, δεν ήταν εκείνος που διαχειρίστηκε τα ευρωπαϊκά κονδύλια. Αν αυτό είχε συμβεί, τότε σίγουρα η Ελλάδα δεν θα βρισκόταν στο σημείο που είναι σήμερα.
Ο Καραμανλής ήταν ο μοναδικός που δάκρυσε για τη Μακεδονία. Για εμάς τους Μακεδόνες, αυτό το δάκρυ είναι και θα είναι η σημαία μας στον αγώνα για την υπεράσπιση του ονόματος της Μακεδονίας μας».

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη