3 Ιαν 2011

Μεθύσια και χαβαλέ στο γραφείο Δημάρχου ονειρεύεται ο Μπουτάρης!

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ

Γράφει το thestival.blogspot.com

Γέλιο και στη συνέχεια προβληματισμό προκαλεί το περιεχόμενο της συνέντευξης που έδωσε ο Γιάννης Μπουτάρης στο ΒΗΜΑ. Είναι γνωστό ότι του αρέσει να προκαλεί με τις απόψεις του (πολλοί υποστηρίζουν ότι αυτή η στάση, του χάρισε...

τη νίκη στις δημοτικές εκλογές) όμως όλα έχουν και το όριό τους. Εκτός κι αν κάνει σάτιρα, η οποία όπως λέει κι ο Λαζόπουλος δεν έχει όριο.

Τώρα όμως ο κ. Μπουτάρης έχει αναλάβει μία θέση ευθύνης και το τελευταίο που θα ήθελαν οι Θεσσαλονικείς είναι να τον δουν μαζί με τα φιλαράκια του να μεθοκοπάνε στο γραφείο του Δημάρχου. Γελάτε; Αυτό δήλωσε ο ίδιος στη συνέντευξη που έδωσε στο ΒΗΜΑ. Συγκεκριμένα δήλωσε: "Θα φέρω τα φιλαράκια μου να μεθοκοπήσουν στο γραφείο του δημάρχου! Τους είπα να έρθουν και να κάνουμε χαβαλέ". Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο νέος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης τόνισε ότι η μέρα του στο Δημαρχείο θα ξεκινάει κάνοντας γιόγκα στο διάδρομο έξω από το γραφείο του.

Κύριε Μπουτάρη, η Θεσσαλονίκη έχει ανάγκη από υπεύθυνη πολιτική που θα τονώσει την ανάπτυξη, θα προσελκύσει κεφάλαια και τουρισμό και θα βελτιώσει την καθημερινότητα των δημοτών. Αφήστε τα μεθύσια και πιάστε δουλειά γιατί μείναμε πολύ πίσω. Έχετε πολύ δρόμο μπροστά σας και θα ήταν πιο χρήσιμο να εργάζεστε για την πόλη από το να δίνετε συνεντεύξεις και να σκέφτεστε πως θα προκαλέσετε με τα λεγόμενά σας. Στα καλά μαζί σας και στα στραβά απέναντι.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη