8 Φεβ 2011

Συγκλονιστική εξομολόγηση πολιτικού - "Έτσι έκοψα τα ναρκωτικά!"

Η θαρραλέα αποκάλυψη 52χρονου βουλευτή στον Τύπο, ρίχνει φως σε μια σκοτεινή πλευρά της πολιτικής ζωής και επιβεβαιώνει πόσο δύσκολο είναι να απαλλαγεί κάποιος από τον εθισμό της...

... τηλεπροβολής και της ψήφου, που έχουν καταστεί ναρκωτικά για τους πολιτικούς, που δεν διστάζουν να κάνουν οτιδήποτε για να πάρουν τις δόσεις τους, προκειμένου να ικανοποιήσουν την "αρρώστεια" τους.

Ο Μακάριος Τρυποφλεβίδης είπε συγκεκριμένα: "Είμαι ναρκομανής και σε όλη μου τη ζωή πάλευα μέχρι να καταφέρω να γίνω 'καθαρός'. Ήμουν αδιάφορος για όλα τα άλλα, εκτός από το να παίρνω τη δόση μου. Δεν ένιωθα καμιά συγκίνηση, κανένα σκίρτημα χαράς, μόνο τη δόση μου έψαχνα σαν τα πρεζάκια στην πλατεία Εξαρχείων. Όλος ο κόσμος μου ήταν ένα θολό σύννεφο γεμάτο τηλεπαράθυρα και κάλπες, μέσα στις οποίες βρισκόταν μόνο το δικό μου όνομα. Μετρούσα το χρόνο μέχρι την επόμενη δόση κι έλιωνα από τον πόθο των ναρκωτικών. Τώρα είμαι ελεύθερος. Έτσι, θα παραιτηθώ από τη Βουλή, δεν θα βάλω ξανά υποψηφιότητα κι όχι μόνο δεν θα εμφανιστώ ξανά στην τηλεόραση, αλλά πέταξα και την τηλεοπτική μου συσκευή στα σκουπίδια. Και είναι φανταστικό... Είναι σα να βγαίνεις από μια φυλακή!".

Ο Τρυποφλεβίδης χαρακτήρισε τον εθισμό του ως ένα "τέρας". Κάθε φορά που αυτός το "τάιζε" εκείνο ήθελε περισσότερο, έτσι το μόνο που μπορούσε να κάνει είναι "να το αφήσει να πεθάνει από την πείνα". Είπε επίσης ότι εφόσον έχει υπάρξει ναρκομανής θα πρέπει πάντα να επαγρυπνεί, γιατί μπορεί ανά πάσα στιγμή να υποτροπιάσει.



ΛΟΞΙΑΣ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη