8 Φεβ 2011

Ο Κώστας Γκιουλέκας για τις συνεχιζόμενες απολύσεις στην ΔΕΠΘΕ (TV100)

Δήλωση Κωνσταντίνου Γκιουλέκα για τις συνεχιζόμενες απολύσεις της Δ.Ε.Π.Θ.-Ε.

Ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “Ομάδα Δημιουργίας για τη Θεσσαλονίκη” Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας με αφορμή τις νέες απολύσεις που κοινοποιήθηκαν σε εργαζομένους της Δημοτικής Επιχείρησης Πληροφόρησης Θεάματος και Επικοινωνίας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Δύο ακόμη δημοσιογράφοι έπεσαν θύματα της αλαζονικής συμπεριφοράς της νέας διοίκησης του Δήμου Θεσσαλονίκης. Δύο ακόμη απολύσεις δημοσιογράφων από τα δημοτικά ραδιοτηλεοπτικά μέσα που ήλθαν απροειδοποίητα θυμίζοντας τις απαράδεκτες μεθόδους της εποχής του «αποφασίζωμεν και διατάσσωμεν». Προφανώς η νέα διοίκηση πήρε απόφαση να «απαλλαγεί» οριστικά από τους εργαζόμενους στα δημοτικά μέσα μαζικής ενημέρωσης – ίσως γιατί δε τους προσέλαβε εκείνη- και δεν διστάζει να προχωρεί σε αθρόες απολύσεις και μετακινήσεις που αν είχανε γίνει σε άλλη κυβερνητική περίοδο και διοίκηση θα είχαν ξεσηκωθεί και οι πέτρες. Με όλα αυτά η νέα διοίκηση δείχνει ξεκάθαρα και απροκάλυπτα το νέο ύφος και το ήθος που φέρνει στα δημοτικά πράγματα της πόλης.

Καταγγέλλουμε απερίφραστα όλες αυτές τις μεθόδους και προειδοποιούμε ότι θα μας βρουν μπροστά τους σε κάθε είδους αυθαιρεσία που θα αποτολμήσουν οι διοικούντες στο Δήμο Θεσσαλονίκης. Επιτέλους, πρέπει να καταλάβουν ότι δεν μπορούν να συμπεριφέρονται σε καμία περίπτωση αλαζονικά, σπέρνοντας τον φόβο και τον πανικό στους εργαζόμενους, χωρίς να ξεκαθαρίζουν τις προθέσεις τους για την μελλοντική πορεία των δημοτικών ραδιοτηλεοπτικών μέσων».
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη