26 Φεβ 2011

ΜΗΠΩΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΡΑΜΑ?

Η κατάσταση στην ΕΛΛΑΔΑ κοντεύει να γίνει δραματική πρέπει επιτέλους να βάλουμε ένα τέλος σε πολλά .Το πείραμα του ΔΝΤ απέτυχε .Η κυβέρνηση κοιμάται και η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ...
Σιγοντάρει με φαμφαρες.Πρεπει όλοι να καταλάβουμε το παιχνίδι πως παίζεται και να παίξουμε με τους δικούς μας όρους οικονομία πάει κατά διάολου στο υπ.οικονομικων

Αντί να ψάχνουν να βρουν τρόπους να βοηθήσουν την αγορά Την στραγγαλιζουν.Στην παιδεία ούτε λόγος να γινεται.Στην Υγεία ………. ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ανέκδοτο….

Με το πρόσχημα του μνημονίου ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΟΡΦΗ ΧΟΥΝΤΑΣ.ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ.ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΧΟΥΝΤΕΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΥΤΗΣ.

Οι λεγόμενοι Άνθρωποι του Πνεύματος πρέπει να βγουν από το λήθαργο τους ΠΡΕΠΕΙ να μιλήσουν ΠΡΕΠΕΙ να σπείρουν ιδέες ΠΡΕΠΕΙ να δώσουν ΟΡΑΜΑ.ΑΣ ΒΓΟΥΝΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 300 ΕΧΟΥΝ ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ.ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ.ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΥ ΑΠΛΟ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ .ΑΡΑΓΕ ΥΠΑΡΧΕΙ?

ΤΟ μνημόνιο το υπέγραψε η κυβέρνηση με τη θέληση της και την κουτοπονηριά της

ΕΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑΤΟ ΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΑΚΥΡΟ ?

ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΠΑΙΤΟΥΜΕ?

ΑΣ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ.

ΑΣ ΨΑΞΟΥΜΕ ΦΩΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙ ΣΧΕΔΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΠΟΝΤΑΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ.
 
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη