28 Φεβ 2011

Γιατί οι VIP πήγαν στην Τήνο;

Χαμός γίνεται στην Τήνο! Ακόμη και οι πιο ισχυροί άνθρωποι κάποτε, από τις συγκυρίες της ζωής, λυγίζουν. Εκείνες τις στιγμές αναζητούν τη δύναμη και απλώνουν το χέρι ζητώντας βοήθεια, τις πιο πολλές φορές από τη «Μάνα» όλων των ανθρώπων. Η πίστη τους γίνεται οδηγός και το τάμα στη...
 Χάρη Της τους οδηγεί στον Ιερό Ναό της Παρηγορήτριας όλων. Στην Παναγία της Τήνου...


Σήμερα οι κάτοικοι της Τήνου βλέπουν κάτι παράξενα τάματα στην εκκλησία από ανθρώπους που προσήλθαν στο νησί από το εξωτερικό, αλλά και την Ελλάδα... Τάματα υπέρ της υγείας του ΓΑΠ, που πάσχει (το χρυσό μου) από ίωση με πυρετό (http://taxalia.blogspot.com/2011/02/blog-post_8890.html ).

Αυτόπτες μάρτυρες λένε ότι είδαν τον Τόμσεν και τον Ροκφέλερ, τον Ραγκούση και την Πετρούλα, τον Στρος-Καν και την - ξέρω και γαμώ τα ελληνικά - Ντόρκα Τζάκρη, τον Ομπάμα και τον Καντάφι, την Μπιρμπίλη και τον Τάσο της Γκόλφως, τον εκπρόσωπο των Ιλουμινάτι και του ΚΙΣ, τον Όλι Ρεν και τον Βαγγέλη Μαρινάκη, την γυναίκα του Νταλάρα και τον Πάγκαλο, τον Τάκη τον Σουγιά και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο... Όλες οι μεγάλες προσωπικότητες ήταν εκεί, γονάτισαν και προχώρησαν με τα γόνατα πάνω στο κόκκινο τεράστιο μακρόστενο χαλί που ξεκινούσε από το λιμάνι και κατέληγε στον ναό της Ευαγγελίστριας στον κοντινό λόφο.

Όλοι αυτοί οι καλοί άνθρωποι μάθανε ότι ο ΓΑΠ είναι άρρωστος και ρίχνουν μαύρο δάκρυ... Το ΔΝΤ να κόβει μισθούς και συντάξεις και να τα δίνει χρόνια στον ΓΑΠ!

Υ.Γ. Mr ΓΑΠ, άλλο ΥΙΟΣ κι άλλο ΙΟΣ.

ΛΟΞΙΑΣ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη