10 Μαρ 2011

Τα ΄δωσε όλα ο Μπουτάρης, Ιστανμπούλ και πάσης Ελλάδος

Έσκισε και πάλι ο Γιάννης Μπουτάρης, υποδεχόμενος τον "φίλο και αδερφό Νταβούτογλου". Τόνισε τις πολύ καλές σχέσεις των δύο λαών και ...την κοινή καταγωγή μας (από πού ως πού κυρ Γιάννη κοινή καταγωγή με τους Τούρκους;) και στο τέλος ζήτησε να βοηθήσει ο Νταβούτογλου, (που υποσχέθηκε ότι θα μας κατακλύσει με Τούρκους τουρίστες), να συνδεθεί αεροπορικά η Θεσσαλονίκη με τη Σμύρνη και την Ιστανμπούλ.
Ναι, φυσικά και είπε "Ισταμπούλ" ο κυρ Γιάννης κι όχι Κωνσταντινούπολη.
Αλλά να τον βρίσουμε; Να πούμε "μαλακία είπε;"
Μα, υπάρχει κίνδυνος να δυναμώσει η "δεξιά". Οπότε, ...
δε γαμείς, μπράβο κυρ-Γιάννη.
Ιστανμπούλ και πάλι Ιστανμπούλ
κι εμείς δε σε μαλώνουμε. Μη χαρούν οι "δεξιοί"! Αυτό είναι το σημαντικό. Να μη σηκώσουν κεφάλι οι "δεξιοί". Εχθρός μας, δεν ήταν ποτέ οι Τούρκοι. Πάντα ήταν οι δεξιοί. Άρα, ας συμμαχήσουμε με τους Τούρκους, αρκεί να νικάμε τους δεξιούς.

Πάνω από όλα το κόμμα.
Προκειμένου να έχουμε κομματικές απώλειες, συμφωνούμε: οι Έλληνες κατάγονται από τους κάφρους της Αιθιοπίας, η Ιστανμπούλ ήταν πάντα Τουρκική, ο Κεμάλ Ατατούρκ μέγας αναμορφωτής της Ελλάδας, η Μακεδονία είναι δημιούργημα του ΓκότσεΝτέλτσεφ, η Θεσσαλονίκη θα απελευθερωθεί σύντομα από τα τομάρια τους Έλληνες που κατέσφαξαν τους Μακεδόνες το 1922 και την κατέκτησαν, η επανάσταση του ΄21 ήταν ακροδεξιό παραλήρημα,  ο ΠΑΟΚ είναι γυφτοομάδα, ο Ηρακλής είναι ομαδούλα και στη Σμύρνη οι μαλάκες οι Έλληνες, λέρωσαν τα πατώματα με τα κωλοαίματά τους και φεύγοντας, ούτε που σκούπισαν!

Τα δεχόμαστε όλα και θα κάνουμε τουμπεκί ψιλοκομένο. Ο,τι πείς εσύ. Είναι καιρός να σου κάνουμε παρατηρήσεις; Και να επωφεληθεί η δεξιά;
Δε γαμιέται κι η πατρίδα κι ο ελληνισμός κι η σοβαρότητα;
Το κόμμα πάνω από όλα. Αφού έτσι νικάς τη δεξιά και τη συντήρηση, χώσε πράμα ! Μαζί σου εμείς και δε γαμείς;

Ο πιστός πασόκος σου, Φώτης
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη