21 Μαρ 2011

Οι Ήρωες της...Οδύσσειας !

Οι στρόβιλοι στην Οδύσσεια
" Αυγή ( έναρξη) της Οδύσσειας " είναι η κωδική ονομασία της νέας " ηρωϊκής " στρατιωτικής επιχειρήσεως των ΗΠΑ κ.λ.π συμμάχων.
-Ονομασία πολύ επιτυχημένη, αφού με την κίνηση αυτή αρχίζει η νέα Οδύσσεια των ΗΠΑ και των υποτακτικών τους.
-Δεν εκπλήσσει το "ανθρωπιστικό" ενδιαφέρον των ΗΠΑ για τους...
 πτωχούς "επαναστάτες" που δεν έκαναν τίποτα άλλο από το να ακολουθούν πιστά τις "οδηγίες" που η CIA τους έδωσε και που κατά πάσα πιθανότητα αποσκοπούσαν στο να βάλουν χέρι στα πετρέλαια με την ανατροπή του Καντάφι και με εναλλακτική λύση, τη διαίρεση του κράτους της Λιβύης σε μικρότερα, κατ εφαρμογήν της Αγγλικής προελεύσεως τακτικής " Διαίρει και Βασίλευε "...


-Δεν εκπλήσσει ούτε ο απαράμιλλος "ηρωϊσμός" των επιτιθεμένων που καταφέρνουν να ...νικούν εξ αποστάσεως και εκ του ασφαλούς υποανάπτυκτους στρατούς - σε σχέση με το δικό τους- όπως εξ άλλου έπραξαν και με τη Σερβία και όπως έπραξαν και με το ΙΡΑΚ που είχε...όπλα μαζικής καταστροφής -λέει- και αφού κατέστρεψαν άνανδρα τη χώρα και δεν βρήκαν τα περίφημα "όπλα" είπαν " sorry" και ...λύθηκε το πρόβλημα! ( πάνε τα πετρέλαια...)
- Ο Καντάφι, μπορεί να είναι για δέσιμο, μπορεί να είναι εγκληματίας, μπορεί να είναι ακόμα και..."Αμερικάνος" αλλά αυτό είναι θέμα που δεν αφορά κανέναν άλλον εκτός από το λαό του που αυτός θα κανονίσει τα του οίκου του.
- Για κάποιο λόγο τα ανθρωπιστικά κίνητρα των ΗΠΑ και των άλλων, δεν...πείθουν! Ίσως γιατί εκδηλώνονται μόνο εκεί όπου υπάρχει πετρέλαιο ενώ αλλού ( Κύπρος ) απλά δεν ασχολούνται (θετικά...)
-Πάντως η Οδύσσεια, είναι εκ παραδόσεως...Long-play και ασφαλώς δεν θα τερματισθεί σε 10 μέρες που ευελπιστούν οι εμπνευστές της που τελικά και αυτοί θα επιστρέψουν στην πατρίδα τους ταλαιπωρημένοι, ημιθανείς και...κερατωμένοι !
EFENPRESS
http://efenpress.blogspot.com/
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη