16 Μαρ 2011

Πειραγμένη αντλία σε πρατήριο της Ανατολικής Θεσσαλονίκης

Σήμερα πήγα για να βάλω στο αυτοκίνητό μου με βενζίνη και για τον σκοπό αυτό πήγα στο πρατήριο ........ (από τα φτηνότερα της περιοχής) στη λεωφόρο Γ.Σχολής αμέσως μετά τον Φοίνικα στην Ανατολική Θεσσαλονίκη (το επισημαίνω και στη φωτογραφία).


Είμαι σίγουρος πως οι αντλίες είναι πειραγμένες και συνιστώ σε όλους τους οδηγούς (που είναι αρκετοί) να το αποφεύγουν. Προσέξτε γιατί:

Το ρεζερβουάρ μου χωρά 70 λίτρα (σύμφωνα και με τον κατασκευαστή αλλά και από προηγούμενα γεμίσματα που είχα μετρήσει). Σήμερα πήγα να βάλω βενζίνη με την βελόνα στο 1/4 περίπου, έβαλα 100 ευρώ με τιμή 1,595 δηλ 62,69 λίτρα (όπως έγραψε και η αντλία) και ο δείκτης καυσίμου ανέβηκε με το ζόρι λίγο μετά τα 3/4! Δηλαδή 62,69 λίτρα για να πάει η βελόνα από το 1/4 λίγο πιο πάνω από τα 3/4! Το ανέφερα φυσικά αλλά ο υπάλληλος δήλωσε αναρμόδιος και έκανε και τον Κινέζο..

Νομίζω πως πρέπει να ενημερώνουμε ο ένας τον άλλον για τους απατεώνες των αντλιών διότι δυστυχώς πολλαπλασιάζονται ταχύτατα..

Μήπως παράλληλα γνωρίζει κανείς την προβλεπόμενη διαδικασία για να τον καταγγείλω σε αρμόδια αρχή??
 
ANAΓΝΩΣΤΗΣ
.........
Σχόλιο taxalia: Δεν δημοσιεύουμε το όνομα της επιχείρησης, ούτε τη φωτογραφία, γιατί δεν επιθυμούμε τη δυσφήμιση συγκεκριμένης επιχείρησης, χωρίς να έχουμε άμεση γνώση εμείς. Σημασία έχει το γεγονός. Η καταγγελία συγκεκριμένης επιχείρησης, γίνεται στον εισαγελέα, όχι στα ιστολόγια.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη