11 Μαρ 2011

Ικανοποίηση Γκιουλέκα για τους συμβασιούχους

Ο βουλευτής ΝΔ Α' Θεσσαλονίκης και επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας, με αφορμή τη σημερινή απόφαση διατήρησης της προσωρινής διαταγής ενόψει της αναβολής της εκδίκασης της υπόθεσης των συμβασιούχων του Δήμου Θεσσαλονίκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με μεγάλη χαρά πληροφορηθήκαμε τη σημερινή εξέλιξη σύμφωνα με την οποία παραμένουν στην εργασία τους στον Δήμο Θεσσαλονίκης, έως την οριστική εκδίκαση της υπόθεσής τους, οι συμβασιούχοι, των οποίων οι συμβάσεις είχαν λήξει πρόσφατα, μετά από αλλεπάλληλες ανανεώσεις.

Ως Δημοτική Παράταξη είχαμε αναλάβει την πρωτοβουλία και φέραμε προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο το ζήτημα της αναγνώρισης της πραγματικής σχέσης εργασίας αυτών των συμβασιούχων. Με αυτή την ενέργεια οδηγηθήκαμε τελικά στην απόφαση του Δ.Σ. με την οποία αναγνωρίστηκε ότι αυτοί οι συμβασιούχοι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες.

Δηλώνουμε ότι θα είμαστε στο πλευρό των συμβασιούχων στον δίκαιο αγώνα τους για την κατοχύρωση των εργασιακών δικαιωμάτων τους και την τελική δικαίωσή τους. Θα εξαντλήσουμε κάθε μέσο προκειμένου να λάβει αίσιο τέλος η «ομηρία» των συμβασιούχων του Δήμου Θεσσαλονίκης».
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη