14 Απρ 2011

Πρόσκληση της Πόπης Καλαϊτζή

To κέντρο υποστήριξης εξαρτημένων ατόμων «Όασις» σας προσκαλεί την Μεγάλη Τρίτη 19 Απριλίου στις 12:00, στο bar restaurant Banquet, (Δημ. Γούναρη 7 ), στη συνέντευξη τύπου με αφορμή την έναρξη της εκστρατείας «Γίνε Μέρος Της Λύσης Και Εθελοντής της Όασις».


Πρόκειται για μια νέα πρωτοβουλία της «Όασις» και της υπεύθυνης οργάνωσης εθελοντισμού και επικοινωνίας, κα Πόπης Καλαιτζή, με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κόσμου κατά των εξαρτήσεων από το αλκοόλ, τα ναρκωτικά, τον εθισμό στα...
 τυχερά παιχνίδια αλλά και το διαδύκτιο. Απώτερος στοπός είναι επίσης η προσέλκυση νέων εθελοντών για την επίτευξη του έργου της Όασις.

Στη συνέντευξη τύπου θα παραστούν ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης και ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος, οι οποίοι θα είναι οι πρώτοι εθελοντές της νέα εκστρατείας της «Όασις». Εκτός από τον υπεύθυνο της «Όασις» Δαμιανό Δουίτση και την Πόπη Καλαιτζή, ομιλητές στη συνέντευξη τύπου θα είναι εθελοντές της οργάνωσης από τον χώρο του αθλητισμού, της μόδας και της τηλεόρασης, όπως η Ολυμπιονίκης Τασούλα Κελεσίδου και ο σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει!
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη