9 Απρ 2011

Ως πότε ρε ανίκανοι πολιτικοί θα πληρώνει ο λαός;

Δεν είναι δυνατόν να μην μπορεί κανένας να τους εξηγήσει να καταλάβουν δυο πραγματάκια, που δεν θέλει και πολύ μυαλό να τα καταλάβεις. Δεν μπορείς ή δεν θέλεις καί στις δυο περιπτώσεις πραγματικά πρέπει να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε με όλους αυτούς. Αθλία κυβέρνηση, άθλια αντιπολίτευση …ως πότε ρε ανίκανοι ο Ελληνικός λαός θα πληρώνει την ηλιθιότητά σας;



 Έχουμε βαρεθεί να μας κατηγορείτε για ρατσιστές, αλλά αδυνατούμε να καταλάβουμε ποιος και γιατί γέμισε τη χώρα με μετανάστες, που έχουνε πάρει τις δουλειές μας, τη ζωή μας, την αξιοπρέπειά μας, τη ζωή μας.

Αδυνατούμε να καταλάβουμε γιατί πολλούς από αυτούς τους δώσατε άτοκα δάνεια και τους κάνατε ιδιοκτήτες σπιτιών, τη στιγμή που οι Έλληνες εργαζόμενοι ακόμη μένουν στα ενοίκια. Αδυνατούμε να καταλάβουμε τι δουλειά έχουν οι κηφήνες της Βουλής, που εμείς πληρώνουμε να τρέχουνε να λύσουνε τα προβλήματα άλλων χωρών, τη στιγμή που εδώ δεν έχουν λύσει ούτε ένα δικό μας πρόβλημα.

Γιατί, την ίδια στιγμή, που ένας μετανάστης κινέζος-πακιστανός-μαυρός πουλάει στο πεζοδρόμιο λαθραία τσιγάρα παπούτσια cd και χίλια δυο προϊόντα άνευ τιμολογίων δεν πληρώνει κανένα πρόστιμο και
ένας Έλληνας, που έχει μια επιχείρηση, που πληρώνει ΡΕΥΜΑ, ΕΝΟΙΚΙΟ, ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ, ΜΙΣΘΟΥΣ, ΦΠΑ ΑΓΟΡΩΝ, πληρώνει εργάτες δίνει μεροκάματα και χίλια δυο ποσά που πάνε στο κράτος, δεν έχει κανένα ελαφρυντικό …και αν βρεθεί με μια απόδειξη, που μπορεί και να μην την έκοψε κατά λάθος, τον "τσεκουρώνετε"; .

http://aggeloiellas.blogspot.com/2011/04/k.html
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη