6 Απρ 2011

Το Forum για την Ελλάδα διοργανώνει εκδήλωση - συζήτηση με θέμα : «Αφομοίωση η Αποδόμηση; Tα διλλήματα της Μεταναστευτικής Πολιτικής»

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 11 Απριλίου και ώρα 19:00, στο ξενοδοχείο Athens Imperial, που βρίσκεται στην Αθήνα, Πλατεία Καραϊσκάκη.
Οι εισηγητές είναι οι εξής :
· ο κ. Δημήτρης Φλούδας δικηγόρος, Senior Associate Hughes Hall College, Πανεπιστήμιο Cambridge, και Επισκέπτης Καθηγητής στο Ινστιτούτο Ανάπτυξης της Μόσχας όπου θα παρουσιάσει τη μελέτη του για την "Ελληνική Μεταναστευτική Πολιτική 2011-2020"
· η κα Αφροδίτη Αλ Σάλεχ Πολιτικός επιστήμων – Αρθρογράφος, θα παρουσιάσει εισήγηση με θέμα: «Μετανάστης - ο μεγάλος ανεπιθύμητος»
· ο κ. Αθανασόπουλος Πέτρος δικηγόρος, Υπεύθυνος Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΠΑΣΟΚ που θα παρουσιάσει την εισήγηση: «Μετανάστευση: Πρόβλημα ανθρωπίνων δικαιωμάτων αλλά και αντοχής της κοινωνίας»
· ο κ. Δημήτρης Κατσούδας Επιστημονικός Δ/ντής του Forum για την Ελλάδα, τέως Γενικός Γραμματέας Ευρωπαϊκών Υποθέσεων ΥΠ.ΕΞ. που θα παρουσιάσει την εισήγηση: «Κρατική και Κοινοτική Πολιτική για τη Μετανάστευση: Ενέργειες και παρενέργειες»


Μετά τις εισηγήσεις θα ακολουθήσει συζήτηση την οποία θα συντονίσει ο Πρόεδρος του forum για την Ελλάδα κ .Ανδρέας Ανδριανόπουλος.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά (live) από το internet μέσω της ιστοσελίδας www.forumgreece.tv
Θα υπάρξει επίσης η δυνατότητα εισηγήσεων και παρεμβάσεων μέσω Skype, με διαδικασία που θα ανακοινωθεί από το κεντρικό κόμβο του Forum, στη διεύθυνση www.forumgreece.gr.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη