5 Μαΐ 2011

Ο Κώστας Γκιουλέκας για τον υποβιβασμό του ΗΡΑΚΛΗ

Ο Βουλευτής Ν.Δ. Α΄ Θεσσαλονίκης και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ομάδα Δημιουργίας για τη Θεσσαλονίκη» Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, αμέσως μόλις πληροφορήθηκε την είδηση για τον υποβιβασμό του Ηρακλή από την Super League στη Football League, έκανε την ακόλουθη δήλωση:


«Είναι τραγικό μια από τις πιο ιστορικές ομάδες της Θεσσαλονίκης, ο Ηρακλής, να οδηγείται στον υποβιβασμό για τυπικούς λόγους.

Δυστυχώς για τον Ελληνικό αθλητισμό, έχουν υπάρξει στο παρελθόν περιπτώσεις ομάδων (κυρίως του κέντρου) που έχουν διαπράξει σοβαρότατα αδικήματα και έχουν παραβιάσει κατάφορα την αθλητική νομοθεσία, ωστόσο κρίθηκαν με εντελώς διαφορετικά κριτήρια και με σκανδαλώδη επιείκεια.

Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να προσμετράται η συνολική πορεία και προσφορά ενός συλλόγου στον αθλητισμό και όχι μόνο. Πολλώ γε μάλλον, όταν πρόκειται για την ιστορική ομάδα του Ηρακλή, που δόξασε τα ελληνικά χρώματα και προσέφερε, πέραν των άλλων, τα μέγιστα για τους εθνικούς αγώνες και την απελευθέρωση της Μακεδονίας, από την ίδρυσή του το 1908, μέχρι και την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης τέσσερα χρόνια αργότερα».

διαβάστε τη δήλωση του Περιφερειάρχη Π. Ψωμιάδη για το θέμα του Ηρακλή, εδώ
του Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης, Απόστολου Τζιτζικώστα, εδώ
του βουλευτή Θεσσαλονίκης Θόδωρου Καράογλου, εδώ
του βουλευτή Θεσσαλονίκης  Σάββα Αναστασιάδη, εδώ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη