9 Μαΐ 2011

Βόμβα Παύλου Γιαννακόπουλου: "Σκέφτομαι να φύγω από τον ΠΑΟ"

Τα πανηγύρια των φιλάθλων του Παναθηναϊκού για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μπάσκετ συνεχίζονται, αλλά αίσθηση προκαλούν οι σημερινές δηλώσεις του προέδρου της «πράσινης» ΚΑΕ, Παύλου Γιαννακόπουλου, που..
 αποκάλυψε ότι σκέφτεται να φύγει από την ιδιοκτησία της ομάδας! Μιλώντας το πρωί στο ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣΠΟΡ FM 94,6», λίγες ώρες μετά το θρίαμβο της κατάκτησης του έκτου ευρωπαϊκού τίτλου, το αφεντικό του Παναθηναϊκού τόνισε:


«Κουράστηκα μετά από 40 χρόνια και σκέφτομαι να φύγω. Αν βρούμε έναν άνθρωπο που αγαπά την ομάδα και μπορεί να την κρατήσει ψηλά, γιατί να μην αποχωρήσουμε; Τόσα χρόνια έχουμε κουραστεί. Είμαι στην ομάδα 40 χρόνια. Η κούραση είναι πολύ μεγάλη. Μπορεί αύριο-μεθαύριο, φέτος, σε ένα ή δύο μήνες, μπορεί να φύγω και να δώσουμε τον Παναθηναϊκό σε έναν καλό φίλο της ομάδας. Είναι στο μυαλό μου αυτό. Γιατί να μην είναι; Η κούραση είναι συνεχής. Σαράντα χρόνια τα ίδια και τα ίδια, είτε ποδόσφαιρο είναι αυτό, είτε μπάσκετ. Για να το καταλάβετε πρέπει να το ζήσετε και να το νιώσετε», δήλωσε σχετικά ο πρόεδρος της ΚΑΕ και συμπλήρωσε:

«Δεν έχω μιλήσει με κανέναν. Σκέψη υπάρχει. Με μεγάλη χαρά θα δίναμε τον Παναθηναϊκό σε έναν άνθρωπο που θα ενδιαφέρεται για την ομάδα, θα την αγαπά, θα τη βλέπει όπως εμείς και θα μπορεί την οδηγήσει ακόμη πιο ψηλά συνεχίζοντας τις επιτυχίες ή φέρνοντας ακόμη και μεγαλύτερες. Να πετύχει ό,τι εμείς κι ακόμη περισσότερα.»

Για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας ο Παύλος Γιαννακόπουλος απένειμε τα εύσημα στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τους παίκτες του: «Έχουμε εμπιστοσύνη στην αξία και τη φιλοσοφία του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ήταν μεγάλη επιτυχία του κόουτς και των παλικαριών του. Τα συγχαρητήρια ανήκουν πρώτα στον Παναθηναϊκό, στον προπονητή και τους παίκτες. Ήταν μεγάλη επιτυχία», τόνισε, ενώ χαρακτήρισε κομβική την πρόκριση επί της Μπαρτσελόνα στα προημιτελικά: «Το σημαντικότερο ήταν η επιτυχία επί της Μπαρτσελόνα. Αποκλείσαμε την Μπαρτσελόνα πεντακάθαρα και με μειονέκτημα έδρας».
ΑΠΕ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη