30 Μαΐ 2011

Αποκηρύσσουν τον Μπουτάρη οι Πόντιοι

Έτσι γράφει το portal e-aftodioikisi, μόνο που δεν είναι ακριβές. Οι Πόντιοι είναι μπερδεμένοι. Ο κ.Μπουτάρης, είπε ότι "αισθάνεται ιδιαίτερη τιμή που η Θεσσαλονίκη είναι η γενέτειρα του Κεμάλ", είπε ότι "δεν θα παραχωρήσει του χρόνου την Πλατεία Αγίας Σοφίας για τη "γενοκτονία", δεν παρέστη στην κεντρική εκδήλωση το βράδυ της 19-5-2011 και άλλα που όμως δεν στεναχώρησαν το σύνολο των Ποντίων, αφού υπάρχει μια μερίδα συνοδοιπόρων του (η Π.Ο.Π.Σ. του δικηγόρου Μπάμπη Αποστολίδη), η οποία..
βάζει -χωρίς αμφιταλαντεύσεις-  το "κόμμα" και την παράταξη, πάνω από την Ποντιακή συνείδηση και τις πατριωτικές ευαισθησίες.
Το ρεπορτάζ:

Αποκηρύσσουν τον Μπουτάρη οι Πόντιοι. Απαξιωτικός απέναντι στον πρόεδρο της Π.Ο.Ε, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Απαξιωτικός απέναντι στους Ποντιους και συγκεκριμένα απέναντι στον Πρόεδρο της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος κ. Γεώργιο Παρχαρίδη, εμφανίστηκε το πρωί της Παρασκευής ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης. Σύμφωνα με πληροφορίες της e- αυτοδιοικηση, οι δυο άντρες «διασταυρώθηκαν» σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης όπου ο Πρόεδρος της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος κ. Παρχαρίδης, του εξέφρασε το παράπονο του, γιατί δεν παραβρέθηκε - παρότι προσεκλήθη- στην εκδήλωση για την ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ στην πλατεία της Αγίας Σοφίας, στην οποία έδωσαν το παρόν περισσότεροι από 10.000 Πόντιοι της πόλης.
Διαβάστε περισσότερα http://e-aftodioikisi.gr/default.aspx?pageid=4363
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη