24 Μαΐ 2011

Κι άλλες σκοτούρες για Ψωμιάδη:Πολύ χαμηλά ο αδερφός του στις προτιμήσεις των πολιτών

Ένα ακόμα πρόβλημα ήρθε να προστεθεί στις περιπέτειες του Περιφερειάρχη Παναγιώτη Ψωμιάδη. Ο ίδιος βρίσκεται σε αναμμένα κάρβουνα από την προηγούμενη εβδομάδα και περιμένει πότε θα καθαρογραφεί η απόφαση του δικαστηρίου για να προχωρήσουν οι διαδικασίες και να ...
τεθεί σε αργία(;). Εκτός αυτού, η επιλογή του να τον αντικαταστήσει ο αδερφός του στο αξίωμα του Περιφερειάρχη έχει ήδη προκαλέσει αντιδράσεις τόσο στο εσωτερικό της ομάδας του, όσο και στις τάξεις της Νέας Δημοκρατίας και των απλών ψηφοφόρων του κόμματος.
Οι αντιδράσεις αυτές, αποτυπώνονται για πρώτη φορά και σε δημοσκόπηση που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Θεσσαλονίκη, στην οποία ο Διονύσης συγκεντρώνει μόλις το 9,7% των ερωτηθέντων από τους οποίους μόνο το 10% ανήκουν σε αυτούς που επιλέγουν τη Νέα Δημοκρατία. Πρώτος στις προτιμήσεις των ερωτηθέντων για να διαδεχτεί τον Ψωμιάδη έρχεται ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος όμως σύμφωνα με τον νόμο του Καλλικράτη δεν μπορεί να θέσει υποψηφιότητα για Περιφερειάρχης. Η όλη εξέλιξη αυτής της υπόθεσης θα ξετυλιχτεί μόλις ο Π. Ψωμιάδης μπει σε αργία και αναμένεται να έχει πολλά και ενδιαφέροντα επεισόδια.

Το άρθρο της εφημερίδας ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ εδώ
http://makthes.gr/news/politics/74095/
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη