16 Μαΐ 2011

Ατάκες από την ομιλία Σαμαρά στο ΑΠΘ

Την επαναδιαπραγμάτευση των όρων του Μνημονίου ζήτησε ο Αντώνης Σαμαράς από τη Θεσσαλονίκη, μιλώντας σε μέλη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στο αμφιθέατρο της Νομικής του ΑΠΘ, ενόψει των φοιτητικών εκλογών. Ο αρχηγός της ΝΔ υποστήριξε ότι οι "θυσίες του λαού δεν έχουν αντίκρυσμα διότι προβλέπεται ότι και το 2012 το έλλειμμα θα παραμείνει στο 10%" και μίλησε για...
"επανεκκίνηση της οικονομίας".

Η ομιλία Σαμαρά σε ατάκες:

-"Με περηφάνεια και αξιοπρέπεια, στηριζόμαστε στο φιλότιμο του λαού, το οποίο δεν έχει χρώμα"

-Το "Ζάππειο 2" αποτελεί μια εναλλακτική λύση που μπορεί να συμβάλει τα μέγιστα ώστε να γίνει η Ελλάδα "πιο δίκαιη και ανταγωνιστική".

-"Έχουμε απλές και ρεαλιστικές μετρημένες προτάσεις, είναι συνδυασμός ανάκαμψης και περικοπής της σπατάλης για να αντιμετωπιστεί το έλλειμμα".

-Για τους συνταξιούχους δεσμεύτηκε ότι θα δώσει "πίσω την αξιοπρέπεια που τους πήρε η κυβέρνηση",

-Τάχθηκε υπέρ της άρσης του πανεπιστημιακού ασύλου και "κατά της εύκολης τακτοποίησης των εθνικών θεμάτων".

-"Ο αγώνας γίνεται για μια καλύτερη Ελλάδα, για σας. Για να ξαναπάρουμε την πατρίδα στα χέρια μας. Η ΔΑΠ δεν είναι απλά μία φοιτητική παράταξη, είναι η πρώτη φωνή. Ευχαριστώ που τολμήσατε ενάντια στο ρεύμα της παρακμής και της παραίτησης"

-"Υπάρχουν κάποιοι που δεν θέλουν να γίνουν οι φοιτητικές εκλογές, καθώς βλέπουν ότι δεν μπορούν να κερδίσουν. Σ΄ αυτούς λέμε ότι όσα δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια"

-"Μπροστάρισα και σημαία της παράταξης η ΔΑΠ".
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη