28 Ιουν 2011

Αυτοί ενδιαφέρονται για την καρέκλα του προέδρου της ΔΕΘ Α.Ε.

Πότε σκοπεύει να ανακοινώσει η κυβέρνηση το όνομα του νέου προέδρου της ΔΕΘ ΑΕ; Ο Σεπτέμβριος πλησιάζει απειλητικά, οι πόρτες της έκθεσης ετοιμάζονται σιγά-σιγά να ανοίξουν για το κοινό και αυτοί ακόμα να ορίσουν τον διάδοχο του Κωνσταντίνου. Τόσο πολύ δυσκολεύονται να επιλέξουν ανάμεσα στα δυο βιογραφικά που εξετάζουν; Αν θέλετε σας λέμε και τα ονόματα για να μην μας πείτε μετά Χριστόν προφήτες. Πρόκειται για τους...
Δημήτρη Μάρδα και Τάσο Τζήκα.
Ο πρώτος είναι αναπληρωτής καθηγητής του τμήματος οικονομικών επιστημών του ΑΠΘ και ο δεύτερος πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδος και πρώην διαθέσιμος για υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης.
Στις αρχές του μήνα ακούστηκε και το όνομα του πρώην προέδρου του ΣΒΒΕ (και επίσης πρώην ενδιαφερόμενου για το δήμο Θεσσαλονίκης) Νίκου Ευθυμιάδη, σενάριο το οποίο δεν δείχνει να προχωρά.
Αν εξαιρέσει κανείς το γεγονός ότι ο κ. Τζήκας εμφανιζόταν ως υποψήφιος και για τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου στην Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας, φαίνεται ότι το "ντέρμπι" παίζεται ανάμεσα στους δυο πρώτους.
Παρόλα αυτά το ερώτημα είναι ένα. Ο εκθεσιακός φορέας μας χρειάζεται απλά έναν πρόεδρο ή σωστό προγραμματισμό για να ξαναβρει το βηματισμό του και να ανακτήσει τη χαμένη του αίγλη;
Και κάτι τελευταίο. Μήπως ήρθε η ώρα της συγχώνευσης ΔΕΘ-Helexpo;

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη