19 Ιουν 2011

Ψευτομακεδονικό λεξικό: Πολύ κακό για το τίποτα

Χθες, ένα συντάκτης του taxalia, έβαλε το άρθρο

Άθλια πρόκληση κατά της Μακεδονίας από τους Μεταλλαγμένους στο Ευρωπαικό Κοινοβούλιο!

το οποίο είναι αναδημοσίευση από το πολύ καλό blog "exomatiakaivlepo".
Αφορά σε μια εκδήλωση, που διοργανώνει ο Πάβλε Φιλίποφ-Βοσκόπουλος (φωτο), με..
κάποιους λομπίστες Ευρωβουλευτές της Ευρωπαϊκής Ελεύθερης Συμμαχίας. Στη διοργάνωση δεν συμμετέχουν κατά κανέναν τρόπο οι Ελληνες Οικολόγοι Πράσινοι (Τρεμόπουλος), όπως μας διευκρίνισαν με επιστολή τους, που μπορείτε να διαβάσετε στο προηγούμενο άρθρο.

Η αλήθεια είναι ότι ο Βοσκόπουλος και οι Οικολόγοι Πράσινοι, δεν έχουν πλέον καμία σχέση, αφού οι Οικολόγοι "ωρίμασαν" πολιτικά και πήραν χαμπάρι τον Πάβλε με τις εμμονές του, οι οποίες αφορούν έναν πολύ στενό κύκλο ανθρώπων, όχι παραπάνω από 20 σε όλη την Ευρώπη.

Την ίδια τακτική είχε ακολουθήσει ο Πάβλε Φιλίποφ και το 2008, με την οργάνωση ενός φόρουμ, που έλαβε τον βαρύγδουπο τίτλο "ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, 17/4/2008".
Τότε παρακολουθήσαμε τη "διεθνή συζήτηση" και κάναμε ένα πολύ κατατοπιστικό ρεπορτάζ.
εδώ: http://taxalia.blogspot.com/2008/04/blog-post_7222.html 
Διαβάστε το για να δείτε τι έγινε.
Η ουσία είναι ότι ήταν μια θλιβερή σύναξη 15 (δεκαπέντε) ανθρώπων, πιό βαρετή κι από τη συζήτηση "Κίνδυνοι κατά την εξωσωματική γονιμοποίηση έφηβων σαλιγκαριών", που οργανώθηκε από τον σύλλογο σαλιγκαροτρόφων Τραχανοπλαγιάς και είχε μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τα "συνέδρια" τρείς κι ο κούκος, που οργανώνει ο μοναχικός κύριος Βοσκόπουλος.

Επόμένως, είναι απολύτως λανθασμένη η ενασχόληση του "exomatiakaivlepo" αλλά και ημών του taxalia, με τις γραφικότητες μιας παρέας 20 ανθρώπων, που μόνοι τους τα λένε, μόνοι τους τα ακούνε.
Και σε αυτό το "συνέδριο"-παρουσίαση, θα είναι 12-13 άνθρωποι, που θα νυστάζουν, πριν αρχίσουν.

Μακεδονική γλώσσα δεν υπάρχει, υπάρχει μόνο το Βουλγαρικό ιδίωμα που μιλούν στα Σκόπια και είναι εμπλουτισμένο με Σερβικές, Τουρκικές και Ελληνικές λέξεις,

μακεδονικό έθνος δεν υπάρχει, υπάρχουν μόνο φυλές του μεγάλου Έθνος των Βούλγαρων (όπως τεκμηρίωσε άλλωστε ο μέγας ...Νικόλας Στοϊδης),
και τέλος
υπάρχει μόνο η σουρεάλ προσπάθεια ορισμένων γραφικών "Μακεδονομάχων" υπερεθνικιστών, τύπου Βοσκόπουλου and friends, που ζουν με τις αναμνήσεις του εμφυλίου και ονειρεύονται τους Βούλγαρους προγόνους τους να "απαλλοτριώνουν" τη Μακεδονία και να την ποτίζουν με το αίμα των Ελλήνων.
Οι άνθρωποι είναι προσκολλημένοι σε ένα παρελθόν, που δεν αφορά κανέναν στην Ελλάδα, ούτε καν στη FYROM. Κι εμείς δεν μπορούμε να διαφημίζουμε τους 20 γραφικούς υπερεθνικιστές.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη